saljjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Saljjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
Logga

Säljare i vår utställning i Göteborg

Ort
Utgår

2022-08-28

Ansök nu

Säljare i vår utställning i Göteborg

Vedum Kök & Bad inreder de skandinaviska hemmen med vacker, funktionell och långsiktig design. Vi utvecklar och tillverkar allt från kök och badrum, till tvättstuga och förvaring. Bolaget ägs av bröderna Magnus och Niklas Efraimsson och är Sveriges största familjeägda företag i sin bransch, med runt 470 anställda och med en årlig omsättning på cirka 770 miljoner kronor. Fabriken och huvudkontoret finns fortfarande kvar i det lilla västsvenska samhället Vedum, där allting började för 100 år sedan.

Våra befintliga kunder fortsätter att visa oss ett stort förtroende och vi har fått ett fint mottagande även hos nya kunder. Detta är vi självklart stolta över. Det är ett mycket gott betyg för företaget, vilket också bådar gott för framtiden.

För att kunna möta vår positiva försäljningsutveckling söker vi dig som vill anta utmaningen som säljare hos oss.

Huvudsakliga arbetsuppgifter

Rollen som säljare hos oss i vår utställning innebär ansvar för försäljning av kök-, badrums- och tvättstugeinredning samt vitvaror, skjutdörrar mm till våra konsumentkunder och avtalskunder för renovering samt nybyggnation.

Du har en fortlöpande dialog med våra husfabrikskunder och möter deras kund i vår utställning där vi vägleder vid val av snickerier mm när de bygger sitt drömhus. Du möter även konsumenten som planerar att byta tex kök i befintligt boende samt våra övriga Vedumkunder. Vi vill ge våra kunder bästa möjliga service genom professionell rådgivning, planering samt uppritning i vårt ritningsprogram Winner Bizz

Kvalifikationer

Vi ser gärna att du har flerårig erfarenhet av försäljning av liknande produkter till konsument eller B2B.

Kunskap i ritningsprogrammet Winner Bizz samt produktkännedom om köks- och badrumsinredningar är meriterande men inte något krav.

Det är viktigt att du har en god kommunikations- och samarbetsförmåga samt förmågan att kunna uttrycka dig i tal och skrift.

Mycket goda IT-kunskaper är viktigt, framförallt inom officepaketet.

Du har en relevant gymnasieutbildning samt några års yrkeserfarenhet.

Personliga kvalifikationer

För att trivas i rollen är det viktigt att du är en kreativ och driven säljare med social och ödmjuk framtoning.

Är ansvarsfull har god känsla för detaljer samt är en strukturerad person.

Du trivs med att arbeta i en grupp som arbetar gemensamt mot uppsatta mål, där varje säljare även har sitt individuella säljmål.

Du är noggrann och har en väl utvecklad förmåga att möta olika personligheter, lyhörd för kundernas behov samt har förmågan att självständigt söka relevant information på egen hand.

Arbetet sker i nära dialog med våra koordinatorer vid huvudkontoret i Vedum.

Att arbeta på Vedum

Vi erbjuder ett omväxlande och utvecklande jobb, arbete i en engagerad, generös och målinriktad arbetsgrupp samt yrkesmässig utveckling i ett expansivt familjeföretag som lever efter mottot "ett personligt och tryggt val".

Tjänsten

Tjänsten avser heltid - 100%. med placering i vår utställning Göteborg. Arbetstider, för att hålla en hög servicegrad så baseras dessa på utställningens öppethållande. 

Kollektivavtal

Tjänstemannaavtalet; TMF Trä- och Möbelföretagen - Unionen/Ledarna/Sveriges Ingenjörer. 

Vill du veta mer

Välkommen med frågor om tjänsten till vår platschef Lisbeth Soma Johansen, mail lisbeth.somajohansen@vedum.se.  Allmänna frågor om att arbeta på Vedum besvaras av HR-ansvarig, tjänstemän Maria Holgersson, mail maria.holgersson@vedum.se . 

Under veckorna 29-33 går vi på ledighet och kommer att besvara mejl därefter.

Ansökan

Din ansökan vill vi ha senast den 28 augusti.

För att vi skall kunna förbättra oss i vårt rekryteringsarbete vill vi gärna att du anger i din ansökan hur du fått kännedom om den lediga tjänsten.

Registrering av dina personuppgifter.

I och med att du registrerar din ansökan samtycker du till att vi behandlar de personuppgifter som du lämnat för den aktuella tjänsten. Så snart tjänsten är tillsatt kommer vi att meddela de sökande som inte erbjudits anställning. Personuppgifterna avregistreras därmed.

 

 

Dela detta jobb

Logga
Säljare i vår utställning i Göteborg

Vedum Kök & Bad AB