saljjobb.se

logga

Säljare inriktning Företag till Dina Försäkringar Syd

Ort
Utgår

2021-10-07

Ansök nu

Säljare inriktning Företag till Dina Försäkringar Syd

Företagsinformation
Vi är sex försäkringsbolag runt om i Sverige som samverkar under det gemensamma varumärket Dina Försäkringar. Vi finns på flera orter i landet, från Lund i söder till Piteå i norr. Med anor sedan 1768 har vi på Dina Försäkringar erfarenhet av att försäkra det du bryr dig om och att hjälpa dig att göra vardagen tryggare. Dina Försäkringar är landets sjätte största sakförsäkringsgivare, Dina Försäkringar Syd har idag ett sextiotal anställda och vårt huvudkontor är beläget på Svensknabben i Kalmar.

Läs gärna mer om oss på www.dina.se

Tjänstebeskrivning
Som Säljare inriktning Företag utgår du från vårt kontor i Halmstad. Din uppgift blir bland annat att besöka våra kunder, delta på olika event och andra förekommande kundaktiviteter. Du nätverkar, både inom befintliga och nya kanaler samt via samarbetspartners. Du arbetar med företagsförsäkring inom sakförsäkring till små och medelstora företag, fastighetsägare och föreningar.

Du kommer att tillhöra vår framgångsrika säljgrupp där ni tillsammans arbetar för att skapa mervärde och kundnytta i våra kunders verksamheter. Du har ansvar för planering, genomförande och uppföljning av försäljningsaktiviteter. I dina uppgifter ingår också att identifiera nya kunder och affärsmöjligheter men även utveckla befintliga kundrelationer.

Tjänsten är en tillsvidareanställning, heltid, med placering på vårt kontor i Halmstad. Du rapporterar till Säljchef Företag.

Kvalifikationer
För att passa in i rollen har du som söker troligen en eftergymnasial utbildning, gärna med inriktning försäljning/ekonomi/juridik eller liknande.

Vidare har du arbetat flera år i en roll med tjänsteförsäljning, du är van vid att driva utvecklingen av dina relationer. Har du dessutom erfarenhet från försäkringsbranschen, kanske i en roll som skadereglerare och/eller i en roll med ovan beskrivna arbetsuppgifter är detta mycket meriterande. Har vi tur har du dessutom IFU-utbildning.

Din servicekänsla är hög och du sätter kunden i fokus, vidare är du en person som tycker om att jobba målinriktat med stort resultatfokus och driv. Du har en god förmåga att skapa förtroende och kundrelationer, personlig försäljning är något du värderar högt och du tar ansvar för dina uppgifter. Med en god förståelse för affärsmässiga principer och förmåga att omsätta dem i praktiken uppfattar andra dig som en skicklig affärskvinna/affärsman. I denna roll lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Du är en god användare av MS Office och lär dig snabbt nya IT-system.

Du talar och skriver svenska och engelska obehindrat, har du dessutom kunskaper i något annat språk är detta meriterande.

Tjänsten kräver B-körkort.

Vi kommer att göra utdrag från polisens belastningsregister och det krävs att du är prickfri för att arbeta hos oss.

Vad erbjuder vi dig?
Vi erbjuder dig ett roligt jobb med varierande och utmanande arbetsuppgifter i en händelserik bransch. Våra ledord är nytänkande, nära och engagerade och du blir en del av ett kompetent och positivt team, som alltid gör sitt yttersta för att göra våra kunder nöjda. Hos oss värdesätter vi korta beslutsvägar och en platt organisation.

Låter det intressant?
Vår samarbetspartner i den här rekryteringen är rekryteringsföretaget Premier. Har du några frågor är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Terése S Carlstedt, telefon 0734–666 884 eller e-post terese.carlstedt@premier.se

Din ansökan skickar du in via Premiers hemsida, www.premier.se, senast onsdagen den 30 september 2021. I den här rekryteringen kommer vi arbeta med löpande urval så skicka gärna din ansökan redan idag.

Med anledning av nya dataskyddsförordningen GDPR, ber vi dig att utesluta de sista fyra siffrorna i ditt personnummer samt eventuella referenskontakter i din ansökan/CV. Vi tar ej heller emot ansökningshandlingar via e-post.

Välkommen med din ansökan!

Om Premier
Premier är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som har varit verksamt sedan 1993. Vi har verksamhet på 7 orter och är idag ca 500 anställda. Vi är en helhetsleverantör vad gäller personal inom försäljning/marknad, ekonomi, industri, lager/logistik, teknik, HR, inköp och administration. Vår målsättning är att alltid försöka överträffa våra kunders och medarbetares förväntningar och att erbjuda både våra kunder och sökande bästa möjliga bemötande. Premier ska lämna kvar en känsla av en overkligt bra upplevelse. Helt enkelt.

Kontaktperson(er)
Terese Smålander Carlstedt
terese.carlstedt@premier.se
0734-66 68 84

Anställningsomfattning
Heltid

Anställningsform
Tillsvidareanställning

Tjänstgöringsort
Halmstad

Publiceringsdatum
08 September 2021

Dela detta jobb

logga
Säljare inriktning Företag till Dina Försäkringar Syd

Premier Service AB