saljjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Saljjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logga

Säljare inriktning lantbruk sökes till Dina Försäkringar Syd

Ort
Kategorier
Utgår

2022-06-05

Ansök nu

Säljare inriktning lantbruk sökes till Dina Försäkringar Syd

 

 

Om företaget
Vi är sex försäkringsbolag runt om i Sverige som samverkar under det gemensamma varumärket Dina Försäkringar. Vi finns på flera orter i landet, från Lund i söder till Piteå i norr. Med anor sedan 1768 har vi på Dina Försäkringar erfarenhet av att försäkra det du bryr dig om och att hjälpa dig att göra vardagen tryggare. Dina Försäkringar är landets sjätte största sakförsäkringsgivare, Dina Försäkringar Syd har idag ett sextiotal anställda och vårt huvudkontor är beläget på Svensknabben i Kalmar.

Läs gärna mer om oss på www.dina.se

Dina arbetsuppgifter
Som Säljare inriktning lantbruk ansvarar du för din försäljningsbudget och för att skapa nöjda kunder genom en nära och återkommande dialog med dem. Du har en viktig roll i både säljteamet och i organisationen men även i den resa som lantbrukssverige gör. Inom ditt säljområde arbetar du både med befintliga kunder såsom med potentiella nya kunder. Vi ser därför att ditt personliga driv och dina ambitioner kommer vara en nyckel till framgång i denna roll.

Du brinner för kunden och att göra affärer, du tar ansvar för att säkerställa att våra kunder får just de försäkringslösningar som passar just deras behov, viss rådgivning till våra kunder blir en naturlig del av ditt arbete. Kundens verksamhet kan variera, från gården med djur till lantbrukaren som har växtodling, från den mindre lantgården till det stora säteriet som har stora hektar mark. Du kommer att tillhöra vårt kompetenta säljteam och tillsammans arbetar ni för att skapa mervärde och kundnytta i våra kunders verksamheter. Du har ansvar för planering, genomförande och uppföljning av försäljningsaktiviteter.

Vi erbjuder dig en miljö med omväxlande arbetsuppgifter, stundom högt tempo och stort fokus på våra kunder och affären. Hos oss arbetar du i ett härligt, målinriktat team och här kan du själv vara med och driva utveckling. Vi har ett öppet klimat där vi bejakar laganda, initiativförmåga, förändringsbenägenhet och ansvarstagande.

Denna tjänst är placerad på vårt kontor i Lund, denna roll innebär resor och arbetsområdet sträcker sig från Lund, i nordvästlig riktning mot Helsingborg och vidare österut mot Hässleholm. Här behöver du både körkort och tillgång till egen bil.

Tjänsten inleds med en provanställning om sex månader och du rapporterar till Säljchef lantbruk.

 

Din profil
För att lyckas i rollen ser vi att du har erfarenhet från det svenska lantbruket, kanske är du uppväxt på gård eller har gått en lantbruksutbildning, gärna lantmästare eller agronom. Har du dessutom erfarenhet av försäkringsbranschen är det mycket meriterande.

 

Vi söker dig som trivs med att arbeta under eget ansvar med fokus på hela kundkedjan; från att boka mötet till att offerera, få avslut och följa upp. Du har också förmågan att arbeta noggrant för att säkerställa att våra kunder får rätt försäkringslösning utifrån sina behov. Du är en person som på ett naturligt sätt skapar förtroenden och har lätt för att bygga relationer. I denna roll lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper. Du är en god användare av MS Office och lär dig snabbt nya IT-system. Vidare har du även goda kunskaper i svenska och engelska, både tal och skrift. Vi kommer att göra utdrag från polisens belastningsregister och det krävs att du är prickfri för att arbeta hos oss.

Vad erbjuder vi dig?

Vi erbjuder dig ett roligt jobb med varierande och utmanande arbetsuppgifter i en händelserik bransch. Våra ledord är nytänkande, nära och engagerade och du blir en del av ett kompetent och positivt team, som alltid gör sitt yttersta för att göra våra kunder nöjda. Hos oss värdesätter vi korta beslutsvägar och en platt organisation.

Låter det intressant?

Vår samarbetspartner i den här rekryteringen är rekryteringsföretaget Premier. Har du några frågor är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Terése S Carlstedt, telefon 0734–666 884 eller e-post terese.carlstedt@premier.se. Din ansökan skickar du in via Premiers hemsida, www.premier.se, senast söndagen den 5 juni 2022. I den här rekryteringen kommer vi arbeta med löpande urval så skicka gärna din ansökan redan idag. Med anledning av nya dataskyddsförordningen GDPR, ber vi dig att utesluta de sista fyra siffrorna i ditt personnummer samt eventuella referenskontakter i din ansökan/CV.

Välkommen med din ansökan!

Om Premier

Premier är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som har varit verksamt sedan 1993. Vi har verksamhet på 7 orter och är idag ca 500 anställda. Vi är en helhetsleverantör vad gäller personal inom försäljning/marknad, ekonomi, industri, lager/logistik, teknik, HR, inköp och administration. Vår målsättning är att alltid försöka överträffa våra kunders och medarbetares förväntningar och att erbjuda både våra kunder och sökande bästa möjliga bemötande. Premier ska lämna kvar en känsla av en overkligt bra upplevelse. Helt enkelt.

Dela detta jobb

logga
Säljare inriktning lantbruk sökes till Dina Försäkringar Syd

Premier Service AB