saljjobb.se

Säljare Jönköping

Företag Cramo
Ort
Utgår

2019-08-25

Ansök nu

Säljare Jönköping

Vi söker nu en säljare till vårt lag i Mellersta Götaland. I din roll som säljare ansvarar du för att vårda och utveckla Cramos relationer med både befintliga och nya kunder. I din vardag ute hos kund ingår bl.a. att upprätta avtal, skriva offerter och följa upp att avtalen följs samt analys och återkoppling till depåerna efter avslutade affärer. Ett gott samarbete med Cramos depåer inom din region är avgörande för att bli en framgångsrik säljare. Du rapporterar till den regionala försäljningschefen och har ditt geografiska nav kring Cramos depå i Jönköping med omnejd.

Din bakgrund

  • Du har några års erfarenhet av försäljning från bygg-, maskin- eller anläggningsbranschen. God lokal kännedom är mycket meriterande.
  • Du drivs av att göra affärer och är självgående samt en duktig förhandlare med erfarenhet av avtals- och offertskrivning.

  • Du är van att utveckla marknad- och säljplaner och trivs med att både ansvara för och delta i kund- och säljaktiviteter.

  • Ditt affärsmannaskap är mycket välutvecklat och du inger förtroende vilket leder till långsiktiga relationer med dina kunder.

  • Du är en god kommunikatör och en långsiktig relationsbyggare både internt och mot kund.

  • Du arbetar strukturerat och använder säljstödsystem och Office-paketet som dagliga verktyg.

  • Du har B-körkort.

På Cramo arbetar vi tillsammans och stöttar varandra. Alla är lika viktiga. Vi har en arbetsmiljö som uppmanar till samarbete, där vi stöttar och delar kunskap med varandra på alla nivåer i företaget. Det är det som skapar vår sanna laganda. Att omge sig av fantastiska, kompetenta medarbetare är en viktig anledning till varför vi går till arbetet varje dag.

Cramo erbjuder dig en utvecklande arbetsplats med en positiv företagskultur, goda anställningsvillkor och personalförmåner

Vi undanber oss vänligt men bestämt samtal från rekryteringsföretag och annonsförmedlare.

Peter Hill | Kontaktperson

 070-6226012

Dela detta jobb

Säljare Jönköping

Cramo