saljjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Saljjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logga

Säljare med fokus på målet och spänst i stegen!

Ort
Kategorier
Utgår

2021-12-10

Ansök nu

Säljare med fokus på målet och spänst i stegen!

Vill du vara en del av ett expansivt och familjärt bolag som lever för att göra parkeringsvardagen enklare och roligare? Brinner du samtidigt för att skapa resultat, göra affärer och bygga relationer? I så fall tror vi att tjänsten som säljare hos oss på Parkster är något för dig!

Parkster är ett framgångsrikt och växande bolag som utvecklar en tjänst för att betala parkeringsavgifter med mobilen. Vi är på Financial Times lista över Europas 250 snabbast växande bolag och vi är utnämnda till Di Gasell 3 år i rad. Vår vision är att göra det lätt att parkera, för alla och överallt. Vi har funnits på den svenska marknaden i 10 år, expanderar för närvarande starkt i Tyskland och blickar framåt mot övriga Europa. I takt med att vi växer behöver vi nu komplettera vårt försäljningsteam med ytterligare en talang som vill växa och utvecklas med oss.

Om tjänsten

I rollen som säljare på Parkster ansvarar du tillsammans med dina kollegor i försäljningsteamet för att Parkster finns på så många parkeringsplatser som möjligt. Du jobbar proaktivt och strategiskt och prioriterar balansen mellan affärsnytta och nöjda uppdragsgivare. Du jobbar nära dina kollegor på andra avdelningar för att säkerställa leverans med kvalitet. En annan viktig del av ditt arbete omfattar B2B försäljning av våra företagstjänster och du trivs med variationen av strategisk försäljning, offentlig upphandling och uppsökande försäljning. Tjänsten är heltid och utgår från vårt huvudkontor i centrala Lund. Det ingår resor i tjänsten, främst inom Sverige men även besök hos våra kollegor i Tyskland.

Vem är du?

Du tycker såklart att försäljning är typ det roligaste som finns och du är både känd för att krossa dina mål och hålla det du lovar. Struktur är ett naturligt redskap för dig för du vet att det skapar grunden för långsiktiga och hållbara affärer med nöjda kunder. Vi tror att du har arbetat med försäljning i några år och du har förmodligen en rätt bred bakgrund. Du är bekant med offentlig upphandling och anbudsarbete, strategiska avtalsförhandlingar och direktförsäljning mot medelstora företag. Relationer är viktigt för dig, både till kunder, partners och till ditt team och kollegor på andra avdelningar.

Vi tror att du är:

 • nyfiken och engagerad

 • strategisk och målmedveten

 • en ”doer” med driv och uthållighet

 • strukturerad och proaktiv

 • en teamplayer som brinner för att driva resultat

 • bekant med LOU och nyfiken och intresserad av att utvecklas på området

 • kreativ och lösningsorienterad

 • skicklig på att leda dig själv och har ambitionen att en dag leda andra

Om Parkster

Hos oss får du:

 • arbeta i ett familjärt och expansivt bolag med ett kamratligt team som har kul tillsammans

 • vi har roligt på jobbet och strävar efter att vara den bästa arbetsplatsen. Hos oss får du möjlighet till aktiviteter som både inspirerar och utvecklar

 • en arbetsplats som värnar om medarbetarna och deras work-life balance

 • kollegor och ledare som vill bidra till din personliga utveckling

 • tjänstebil

 • goda anställningsvillkor med avsättning för tjänstepension, friskvård och privat sjukförsäkring

Låter det spännande? Är det dig vi söker eller någon du känner?

Om du vill veta mer om oss besök www.parkster.se

Ansökan

Dina personliga egenskaper är viktiga för oss. Därför ser vi gärna att din ansökan innehåller både CV och personligt brev. Ansök genom ladda upp ditt CV och personliga brev. Sista ansökningsdagen är den 16/11. Observera att vi inte tar emot ansökningar via e-post.

Om du har några frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta vår försäljningschef Lisa. Vi ser fram emot din ansökan!

Dela detta jobb

logga
Säljare med fokus på målet och spänst i stegen!

Roi Rekrytering Sverige AB