saljjobb.se

logga

Säljare med mycket driv och höga ambitioner

Ort
Kategorier
Utgår

2021-08-01

Ansök nu

Säljare med mycket driv och höga ambitioner

Har du drivet och passionen som krävs för att skapa värdefulla relationer och framgångsrika avtal? Sätter du alltid kunden bästa i fokus och trivs att arbeta självständigt med stort eget ansvar? Om svaren är JA, kan detta vara ditt drömjobb! Älvsbyhus är Sveriges största småhustillverkare och hos oss får du arbeta med ett starkt varumärke och dom bästa förutsättningarna för en framgångsrik försäljning och karriär.

Nu söker vi dig som är Göteborgs bästa säljare!

Din roll

Arbetet innebär att sälja Älvsbyhus och vara en del i att stärka vårt varumärke. Du har ansvar för dina kunder, från införsäljning till levererat hus, och ser alltid till kundens bästa. Arbetet innebär många kontakter med allt från kunder, underleverantörer och markentreprenörer till kommuner och markexploatörer. Till din hjälp finns alltid kunnig och tillgänglig support hos Älvsbyhus och grymma kollegor på kontoret. Arbetstempot är ofta högt med arbete både kvällar och helger.

Vem är du?

Vi söker dig som har minst några års arbetslivserfarenhet och har arbetat självständigt med försäljning. Du välkomnar möjligheten att planera din egen tid, att själv kunna bestämma över dina arbetsdagar och samtidigt ha en prestationsbaserad lön.

Idag arbetar Du kanske som hussäljare, egenföretagare, mäklare eller som säljare inom ett helt annat område? Det kan vara en fördel om du har kunskap från fastighetsbranschen, husbyggnation och byggnadsteknik men det är inget måste.

Du har stor egen drivkraft, tycker om att ha eget ansvar och arbeta självständigt. Rollen innebär många kontakter och därför är det viktigt att du har god social kompetens, är ödmjuk och kan anpassa dig efter kunderna. För att lyckas i rollen är du strukturerad, kan prioritera och ser alltid till kundens bästa. Du är pålitlig, ärlig och håller det du lovar.

Du måste vara en lagspelare och tycka om att jobba tillsammans med dina kollegor för att nå gemensamma säljmål. Att du har rätt personlighet och rätt attityd är det absolut viktigaste!

Du kommunicerar flytande i tal och skrift på svenska, samt har B-körkort.

Ansökan

Sök tjänsten genom att klicka på "Sök tjänst" och bifoga ditt CV och personliga brev. Vi tillämpar löpande urval så vänta inte med att skicka in din ansökan.

Har du frågor eller funderingar är du varmt välkommen att kontakta Lisa Alsterberg på Roi Rekrytering - lisa.alsterberg@roirekrytering.se

Om oss

Älvsbyhus är Sveriges största hustillverkare av nyckelfärdiga trähus. Läs mer om oss här https://www.alvsbyhus.se/

Dela detta jobb

logga
Säljare med mycket driv och höga ambitioner

Roi Rekrytering Sverige AB