saljjobb.se

Säljare med projektansvar till internationellt mediebolag

Vill du bli en del av ett engagerat säljteam i ett expansivt företag? Vi befinner oss i en stark tillväxtfas och söker nu dig som vill göra karriär inom mediebranschen och som kan bidra till kontorets redan goda stämning.

/var/folders/rt/397585t91r3ct65kcbj25vdr0000gn/T/com.microsoft.Word/WebArchiveCopyPasteTempFiles/81be693f-a886-4098-b4e4-bbedb80799a7.jpg

European Media Partner är ledande inom content marketing i norra Europa med kontor i Malmö, Oslo, Köpenhamn, Amsterdam och Hamburg. Vi är specialister på att producera och distribuera allt från magasin till tematidningar i den ledande dagspressen och skräddarsy digitala temakampanjer åt våra kunder.

Vår vision är att bli den ledande aktören på den europeiska marknaden – för ett realisera vår vision behöver vi dig som ser att kreativitet, högt driv och hårt jobb mot uppsatta mål är en förutsättning för att lyckas. Vi söker dig som värdesätter frihet under ansvar och som presterar som bäst när du får entusiasmera och inspirera. 

Om tjänsten

Som säjare med projektansvar hos oss på Malmökontoret blir du en del av ett team på 20 engagerade medarbetare. Du driver varje projekt, d.v.s. tidning, från idé till färdig produkt. Huvudparten av din tid tillbringar du med att finansiera ditt projekt genom annonsförsäljning – från nykundsbearbetning till avslut och uppföljning. Förutom att finansiera tidningen så har du ansvar för att hitta relevanta intervjupersoner, ha kontakt med våra frilansande journalister och säkerställa att allt material är inne före tryck. Telefonen blir ditt viktigaste verktyg och försäljningen sker mot företag över hela Sverige.

Låter det som mycket ansvar? Vi vet hur man når bra resultat – vi kommer att hjälpa dig att lyckas. I säljarbetet jobbar du i nära samarbete med andra projektledande säljare, affärsutvecklare och teamledare och i det redaktionella arbetet jobbar du nära vår redaktion och journalister. Vi är ett härligt team som utbildar, stöttar och coachar varandra.

/var/folders/rt/397585t91r3ct65kcbj25vdr0000gn/T/com.microsoft.Word/WebArchiveCopyPasteTempFiles/a5d0429c-d29a-43cb-849d-35a56fafbe82.jpg

Vi erbjuder...

Vi erbjuder alla våra anställda en god bas för personlig utveckling. Som anställd hos oss på EMP ges du möjlighet att påverka det sätt du arbetar på för stunden och inom koncernen finns karriärmöjligheter nationellt såväl som internationellt – du bestämmer själv hur långt du vill nå, endast din vilja och ditt driv begränsar dina möjligheter.

Ett varierande jobb – du är säljare och projektledare samtidigt. Varje år leder du flera kampanjer där du ansvarar för allt från försäljning och innehåll till slutlig produkt.

En gedigen säljutbildning som anpassas efter din personliga utveckling.

Stor möjlighet att påverka din lön. En hög marknadsmässig fast lön med provision och bonus utan tak.

Heltidstjänst på vårt huvudkontor i Malmö

Du erbjuds en viktig roll, det är du och dina kollegor som bygger grunden för våra fortsatta expansioner och framgångar. Vi enas kring våra gemensamma mål - ditt team vill att det går bra för alla.

Vi söker dig som..

Som du säkert redan förstått så präglas vårt företag av en stark säljkultur men också av möjligheter och entreprenörsanda. Vi ställer höga krav, samtidigt som vi har väldigt kul på jobbet. Vi söker dig som trivs med att ta ansvar och som brinner för att göra affärer.

Vill ta nästa steg i karriären och utvecklas som säljare.

Siktar mot toppen och jobbar hårt för att nå uppsatta mål.

Värdesätter frihet under ansvar och högt i tak.

Har en positiv energi som du gärna delar med dig av – hos oss är samarbete en förutsättning för att lyckas!

Meriterande är om du har tidigare erfarenhet av försäljning, annan relevant arbetslivserfarenhet eller eftergymnasial utbildning.

För oss är det inte avgörande vad du gjort tidigare. Din inställning, nyfikenhet, din vilja att lyckas och din uthållighet kommer vara avgörande i vårt val och direkt avgörande för att bli lyckosam i rollen.

Ansöka

Vi tillämpar löpande urval så vänta inte med att ansöka. För att söka tjänsten klicka på Ansök nu!

Vid frågor, hör av dig på mail till rekrytering@europeanmediapartner.com eller på telefon till Elina Hausenkamp på 0761903737.

Om European Media Partner

European Media Partner är ledande inom content marketing i norra Europa och producerar och distribuerar allt från magasin till tematidningar i den ledande dagspressen och skräddarsydda digitala temakampanjer. Enkelt uttryckt jobbar vi med värdeskapande marknadsföring, content marketing, som fokuserar på kundens målgrupp. Det är det här vi är experter inom. Företaget grundades 2012 i Malmö och i dag finns vi, förutom i södra Sverige, även i Amsterdam, Oslo, Köpenhamn och Hamburg.

Vill du veta mer om European Media Partner så ta en titt på vårt Instagramkonto eller på vår hemsida www.europeanmediapartner.com.

Säljare med projektansvar till internationellt mediebolag

Ansök nu

Dela detta jobb