saljjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Saljjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logo

SÄLJARE MOT FÖRETAG

Ort
Kategorier
Utgår

2023-02-02

Ansök nu

SÄLJARE MOT FÖRETAG

Nu söker vi ytterligare säljare mot företag, ta chansen att växa med oss i en spännande expansiv fas!

SUCCERA

Succera har vuxit fram ur ett av Sveriges mest framgångsrika telemarketingbolag. Avdelningen har över 18 års erfarenhet av företagsförsäljning. Att utvecklas och leverera kvalitet till våra uppdragsgivare är vår väg att tillsammans växa och skapa framgångsrika karriärvägar.

Succera står inför en expansiv fas och vi behöver därför fler drivna och erfarna medarbetare med viljan att göra det som krävs för att föra Succera framåt i vår framgångsresa.

Rollen innefattar säljande över telefon till både befintliga och potentiella kunder till våra uppdragsgivare. Vi jobbar i dagsläget med flertalet av Sveriges största mediebyråer och hanterar deras prenumerationsförsäljning. Vi har även flertalet andra segment som vi arbetar aktivt med. Dessa innefattar utöver försäljningen exempelvis leadsgenerering och mötesbokning.

Något som vi på Succera ser som en självklarhet är att våra uppdragsgivare skall känna sig trygga med den kvaliteten vi levererar. Det är därför viktigt att varje medarbetare förstår betydelsen av kvalitet i sitt arbete.

Vi ser gärna att du har erfarenhet utav försäljning sedan tidigare men det är inget krav då vi anser oss kunna ge dig den utbildning du behöver för att lyckas i din roll. Vi lägger mer vikt vid hur du är som person och om vi tror att du skulle kunna bli framgångsrik inom försäljningen och på avdelningen. Tidigare erfarenhet inom just detta yrke är alltså meriterande men inte ett krav.

Våra fräscha lokaler ligger ett stenkast från Borås centrum på Petersbergsgatan 19.

 Vi frågor, varmt välkommen att kontakta
Cecilia Olausson, Rekryteringsansvarig

cecilia.olausson@citysalj.se

0707 49 07 96

 

 

 

Dela detta jobb

logo
SÄLJARE MOT FÖRETAG

Workspace Recruit