saljjobb.se

Säljare offentlig sektor hos en av Sveriges bästa arbetsgivare

Företag Multisoft AB
Ort
Kategorier
Utgår

2019-04-13

Ansök nu

Säljare offentlig sektor hos en av Sveriges bästa arbetsgivare

Vi söker dig som vill hjälpa ditt stora nätverk inom offentlig sektor att frigöra tid för att kunna fokusera på sin kärnverksamhet och skapa mer samhällsnytta! Multisoft kan erbjuda dig Stockholms kanske roligaste och mest utmanade arbete inom affärsutveckling och IT-projektförsäljning där du ges möjlighet att bygga upp ett helt nytt affärsområde. Multisoft skapar verksamhetsdesignade system utifrån kundens behov.

Varje lösning är unik, men utgår ifrån samma effekt – minimal administration och maximal automatisering. Vi är idag över 80 medarbetare i ljusa lokaler invid Sergels torg som är mycket stolta över att Multisoft har utnämnts till en av Sveriges bästa arbetsgivare 2017 och 2018 av Great Place to Work.

Om tjänsten

Eftersom detta är en ny roll hos oss så kommer du som affärsutvecklare få starta upp ett nytt affärsområde där du både utformar och ansvarar för Multisoft tillväxt inom denna sektor. Du driver, med stöd av marknadsförare och andra säljare, vår affär mot offentlig sektor. Som affärsansvarig för området utför du ett aktivt säljarbete, tidigt i processen, där du, både inom och utanför ditt befintliga kontaktnät, ständigt efterfrågar nya möten för att kunna vara på rätt plats vid rätt tillfälle när kommuner, landsting och myndigheter når insikt om ett behov som ska definieras för att kunna upphandlas.

Genom att ligga steget före kan du hjälpa dina kontakter i deras kravställningar på ett sätt som blir gynnsamt för bägge parter. Du kommer att ha det övergripande ansvaret för att Multisoft vinner affärer i detta segment, från första kontakt till inlämnat anbud, men självklart är detta ett teamwork. Varmt välkommen att bli en central del av ett fartfyllt och roligt gäng!

Kvalifikationer

Vi söker dig som är samvetsgrann och vill att dina kunder ska vara minst lika stora vinnare i affärsrelationen som vi. Du har ett brett kontaktnät inom offentlig sektor och erfarenhet av anbudsprocesser för komplex lösningsförsäljning. Lösningarna bör ha omfattat införandeprojekt av konfigurerbara standardprodukter och/eller systemutvecklingsprojekt. Som person har du en god förmåga att påvisa tydligt affärsvärde, driva och utveckla en kundrelation samt styra kundens förväntningar.

Du är väl förtrogen med regelverken kring offentlig upphandling och är en lagspelare som är bra på att göra dina kunder och projektmedlemmar nöjda samtidigt som du når uppsatta mål. Du har en stark kommunikativ förmåga och kommunicerar väl i tal och skrift på svenska och engelska.

Meriterande

  • Erfarenhet av affärssystem och/eller systemutvecklingsprojekt.
  • Erfarenhet av social selling.
  • Erfarenhet av kravarbete
  • Högskole- eller universitetsutbildning.

Vid frågor, vänligen kontakta

Karin Nysäter 
Rekryteringsansvarig
08-557 778 64 direkt
08-577 778 00 växel

Dela detta jobb

Säljare offentlig sektor hos en av Sveriges bästa arbetsgivare

Multisoft AB