saljjobb.se

Säljare Rexel Haninge

Företag Rexel Sverige AB
Ort
Utgår

2021-10-07

Ansök nu

Säljare Rexel Haninge

Arbetsuppgifter

Som Butiksäljare är din huvuduppgift att tillsammans med dina kollegor i butiken ansvara för butiksförsäljningen på filialen. I arbetet ingår att ge service till våra butikskunder, sköta sedvanliga butikssysslor, telefon orderläggning och aktivt medverka till att utveckla butiksförsäljningen.

Kvalifikationer

Du som söker jobbet har troligen en avslutad el/teknisk gymnasieutbildning eller annan erfarenhet vi bedömer som likvärdig. Som säljare inom grossistledet är det mycket viktigt att du har en bred produktkännedom. Det är en förutsättning att du har goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift. Vi ser också gärna att du har erfarenhet av att arbeta i Officepaketet. 

Personliga egenskaper

Du som söker jobbet är utåtriktad och socialt aktiv i yrkesmässiga sammanhang. Du är bra på att skapa kontakt med kunder och underhåller relationen på ett professionellt sätt. Tillsammans med dina kollegor vill vi också att du skapar engagemang och delaktighet hos våra kunder. Därför tror vi att vår framtida kollega har en hög servicenivå och gillar att nå uppsatta mål. Vi på Rexel vill visa vägen och bidra till våra kunders fortsätta utveckling tillsammans med oss.

Kontakt med oss

Är du vår nya medarbetare? Sök tjänsten redan idag! Vi anställer omgående vid rätt kandidat, så vänta inte med att söka!

Vill du veta mer om jobbet eller företaget är du varmt välkommen att kontakta Ville Camemyr, Butikschef/Platschef som du når på telefonnummer 08- 556 765 83.   

Du kan läsa mer om Rexel på rexel.se. 

Om Rexel
Rexel är en av världens största elgrossistkoncerner med verksamhet i 26 länder, vi har 26 000 anställda och omsätter 140 miljarder SEK. Rexel Sverige har en stark position på elmarknaden och erbjuder elmaterial och tjänster för alla typer av applikationer. Med vårt varumärke Rexolution bidrar vi till energieffektiva och hållbara affärer inom framför allt infrastruktur för elfordon, solenergi och teknik för lagring av el. Vi är cirka 800 medarbetare på 57 platser och har en omsättning på 5,4 miljarder SEK. Vi har gjort ett aktivt val att ta täten inom förnybar energi och hållbara lösningar som energieffektiviserar Sverige.
Se gärna vår film om hur det är att jobba hos oss!

Läs mer om Rexel på rexel.se

 

 

Dela detta jobb

Säljare Rexel Haninge

Rexel Sverige AB