saljjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Saljjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Säljare sökes till Heinloth Sweden AB i Trelleborg

Företag Eterni Sweden AB
Ort
Kategorier
Utgår

2022-07-09

Ansök nu

Säljare sökes till Heinloth Sweden AB i Trelleborg

Heinloth – logistikexperterna förenar under ett tak ett antal specialister inom sina respektive kärnsegment FREIGHT, LOGISTICS och SOLUTIONS. Det handlar bland annat om välkända företag som sedan länge tillhört företagsgruppen och som dessutom samarbetar. Tack vare det nära samarbetet mellan dessa företag kan Heinloth ta till ett brett utbud av tjänster för att möta varje kunds krav. Eftersom varje medlemsföretag fokuserar på sitt eget specialområde är alla tjänster som tillhandahålls av utmärkt kvalitet, baserade på många års erfarenhet och en kontinuerlig förlängnings- och förbättringsprocess.


Säljare sökes till Heinloth Sweden AB i Trelleborg

Tycker du om varierande arbetsuppgifter inom försäljning som utförs i ett högt tempo tillsammans med ett glatt gäng? Drivs du av att ta ansvar och att dagligen skapa värdefulla relationer? Har du intresse för transport/logistik och ett driv som tar dig framåt? Då ska du söka denna tjänst idag!

ARBETSUPPGIFTER
Som säljare ansvarar du för att erbjuda Heinloth Sweden AB produkt- samt tjänsteerbjudande med fokus på landtransporter och logistiklösningar. Du har ett stort fokus på nykundsbearbetning och bidrar till ökad försäljning genom etablering av nya affärsrelationer. Vidare driver du även merförsäljningen där ditt arbete innebär att utveckla samt förbättra befintliga kundrelationer. Du ansvarar också för att kontinuerligt arbeta med att säkerställa våra kunders transportbehov samt dess strategiska utvecklingsbehov. Tjänsten innebär att du utför aktivitetsplaner, affärsplaner samt att kontinuerligt arbeta efter uppsatta mål och riktlinjer. 

Du kommer främst att utföra arbetsuppgifter som:

  • Prospektering

  • Kundmöten 

  • Uppföljningar

  • Avtalsförhandlingar

  • Genomförande av aktiviteter i syfte att nå ökad försäljning

 

PERSONLIGA EGENSKAPER OCH KVALIFIKATIONER
I din roll driver du din egen försäljning och för det behöver du vara ansvars- och initiativtagande samt ha en handlingskraft som hjälper dig att fatta beslut och skapa resultat. Du motiveras av att arbeta mot uppsatta mål och visar en prestigelöshet som tar dig framåt. Vi ser det som en självklarhet att du har ett intresse för försäljning och service samt värnar om att skapa förtroende och långvariga relationer.

Viktigt för tjänsten:

  • Förtroendeingivande och hög social kompetens

  • Intresse och/eller erfarenhet från branschen

  • Goda kunskaper i Excel samt PowerPoint 

  • Svenska och engelska i både tal och skrift (meriterande med tyska)

  • B-körkort

 

OM TJÄNSTEN
Tjänsten som säljare är ett konsultuppdrag på heltid på minst sex månader. Därefter finns det goda möjligheter att få en anställning direkt hos Heinloth Sweden AB som ser långsiktigt på denna tjänst. Arbetstiderna är måndag-fredag 08:00 -16:00. Du arbetar tillsammans med dina kollegor i företagets lokaler i Trelleborg, möjligheten finns även att sitta i företagets lokaler i Helsingborg och under vissa arbetsdagar/perioder så kommer tjänsten innebära det.  

ÖVRIGT 
Sök tjänsten genom att klicka på ”sök denna tjänst” längst upp på den här sidan. Vi arbetar med löpande urval så vänta inte med att skicka in din ansökan. Dina frågor angående rekryteringsprocessen svarar Erica Miller på via 0738-617275 eller erica.miller@eterni.se.

Varmt välkommen med din ansökan!

Dela detta jobb

Säljare sökes till Heinloth Sweden AB i Trelleborg

Eterni Sweden AB