saljjobb.se

logga

Säljare sökes till Invoice Finance i centrala Malmö

Ort
Utgår

2021-03-23

Ansök nu

Säljare sökes till Invoice Finance i centrala Malmö

Vill du arbeta i ett tillväxtbolag inom finansiering som erbjuder marknadens bästa kundlösningar?  Har du arbetat med försäljning inom B2B och har en god affärsförståelse? Då ska du söka tjänsten som säljare hos oss på Invoice Group! Om du gillar att hitta bra upplägg för kunden och arbeta i ett bolag med hög utvecklingstakt så kan detta vara tjänsten för dig!

Vi erbjuder

Du blir en del av Invoice Group som består av Invoice Finance, Invoice Inkasso och Billmate. Bolagen erbjuder olika finansiella tjänster som fakturabelåning, fakturaköp, inkassohantering och smarta betallösningar.  Med vårt läge i centrala Malmö är vi ett stenkast från Centralstationen, vilket underlättar även för dem som pendlar. Vi är ett ungt företag som varvar intensivt arbete med att ha roligt tillsammans, både på och utanför jobbet. 

För oss är det en självklarhet att du, liksom vi, redan från dag ett har som ambition att fortsätta utvecklas och växa i takt med företaget. Vi uppmuntrar våra anställda att ta egna initiativ och lära av varandra. I praktiken innebär det att du oavsett roll i bolaget erbjuds möjlighet att föreslå och driva dina egna goda idéer i verksamheten. Vi utvecklas i rask takt och det är tack vare engagemanget från våra medarbetare och kunder. 

Sannolikt har du inte tidigare sålt just vår typ av tjänst - men självklart erbjuder vi en introduktion som gör att du snabbt ska känna dig trygg med vårt erbjudande, kollegor och företaget i stort. Vi ska göra vårt bästa för att du ska trivas och vi är många runt dig som är tillgängliga för frågor.

Rollen

Vi är ett starkt och stabilt bolag, men inte så stora att varje medarbetares bidrag inte skulle synas. Hos oss blir du en nyckelspelare i ett offensivt företag och kunnigt säljteam. Du får trevliga, drivna och lösningsorienterade medarbetare.

Ditt huvudsakliga fokus blir att bearbeta små och mellanstora bolag i Sverige via telefon, mejl, webb- eller personliga möten. Initialt jobbar du tätt med vår försäljningschef så att du blir trygg på vårt erbjudande och vilka kunder som vi bäst kan hjälpa.

Vi som bolag utvecklas hela tiden och det medför att en roll hos oss inte är statisk. Du förväntas att hugga i och hjälpa till där det behövs. För rätt person finns möjlighet att utvecklas inom bolaget och få påverkan på hur vi bedriver säljarbetet.

Om dig

För att trivas hos oss är det en förutsättning att du är ihärdig, representabel och lyssnande. Du förväntas hjälpa både kunder och dina kolleger. Därigenom bidrar du till kontorets redan goda stämning. För att lyckas i rollen krävs det att du är servicemedveten, strukturerad och aktiv.

För oss är det viktigaste inte vad du har läst eller vad du har jobbat med tidigare. Det viktigaste för oss är att du har rätt personlighet, attityd och inställning. Övriga önskemål: 

  • Tidigare erfarenhet av att sälja mot företag

  • Du är ansvarstagande och mån av att bidra till teamet och bolaget

  • Du behärskar det svenska språket väl i tal och skrift

  • Du har förmågan att uttrycka dig på ett pedagogiskt sätt 

  • Det är meriterande om du har en ekonomisk utbildning

Vår personal är vår största tillgång, och vi är måna om att ge dem de allra bästa förutsättningarna för att växa och lyckas. Genom att samarbeta och stötta varandra skapar vi tillsammans branschens bästa lösningar för kunden. 

Ansökan

För att ansöka klicka på ”sök tjänst” och ladda upp ditt CV och personliga brev. Urval och intervjuer sker löpande så ansök gärna så fort som möjligt. Observera att vi ej tar emot ansökningar via e-post. 

I denna rekrytering samarbetar vi med Roi Rekrytering. För frågor rörande rekryteringsprocessen och rollen, vänligen kontakta ansvarig Rekryterare Björn Jonasson; bjorn.jonasson@roirekrytering.se alternativt 0709–261 227.

Om Invoice Group

Invoice Group består av tre varumärken, Invoice Finance, Invoice Inkasso och Billmate. Bolagen erbjuder ett heltäckande erbjudande avseende fakturerings- och betallösningar. Man har som målsättning att skapa förutsättningar för företag att växa genom att erbjuda flexibla och enkla finansierings-, fakturerings-, och betallösningar. Huvudkontoret ligger i centrala Malmö men kundkretsen sträcker sig över hela Sverige.

Dela detta jobb

logga
Säljare sökes till Invoice Finance i centrala Malmö

Roi Rekrytering Sverige AB