saljjobb.se

SÄLJARE SÖKES TILL NYÖPPNAT KONTOR i ÖREBRO!

Letar nya utmaningar, saknar erfarenhet inom försäljning eller känner bara att du vill testa på något helt nytt? Är du lärovillig, engagerad och driven? Nu har du chansen att bli säljare och en del av vårt nya team in Örebro!

Efter stor framgång slår Storm Group upp portarna till sitt 6e kontor i Sverige nämligen Örebro. Vill du bli del av ett framgångsrikt internationellt bolag där du får chansen att utveckla dina kunskaper inom försäljning samt bygga en karriär, läs då vidare!

Vi letar efter individer som söker sig till en arbetsplats med en trevlig energi och entusiasm samt gemenskap. en plats där man motiverar varandra och alla har nära till skratt. Vill du vara ansiktet utåt för välkända varumärken och möta kunder dagligen då är detta rätt arbetsplats för dig.

Om tjänsten

I rollen som säljare ansvarar du för att förbereda och genomföra försäljningar för en av våra många klienter med direktförsäljning mot privatmarknaden i form av fält- och eventförsäljning. Vi jobbar utifrån olika kampanjer vilket innebär att du under din karriär hos oss på Storm Group kan komma att byta produkt du säljer och bli ännu vassare inom försäljning!

Vi har inget krav på tidigare erfarenhet av försäeljning då du kommer att genomgå säljutbildning och upplärning. Vi jobbar sedan väldigt aktivt med individuell coachning, feedback och uppföljning av våra duktiga ledare och medarbetare.

Vi erbjuder:

 • Grundlön + provision (utan tak)

 • Utvecklingsmöjligheter inom vårt snabbväxande företag

 • Marknadens ledande säljutbildning

 • Varierande arbetsuppgifter med spännande och starka varumärken

 • Fokus på din personliga utveckling med daglig uppföljning

 • Ett roligt och utvecklande jobb inom direktförsäljning

 • Kunskap inom 1:1 kommunikation och social marknadsföring

Vi söker dig som:

 • Motiveras av personlig utveckling och resultat

 • Målmedveten och tävlingsinriktad

 • Utåtriktad med positiv inställning

 • Lärovillig och engagerad

Vi ger dig verktygen du behöver! Här är samtliga anställda alltid i fokus. Vi erbjuder dig en teoretisk samt praktisk utbildning inom försäljning. Vi arbetar sedan ständigt med coachning så att du kontinuerligt utvecklas under din tid hos oss. Vi vill att du tillsammans med oss skall nå nya höjder.

Omfattning: Heltidstjänst

Tillsättning av tjänsten: Omgående

Arbetstider: Måndag – Fredag, tider kan varier beroende på kampanj

Mer om oss

Storm Group AB grundades år 2007 med ambitionen att bli Skandinaviens ledande effektbyrå inom försäljning. Vi specialiserar oss på att hitta nya kunder och utveckla våra säljare till deras bästa förmåga. Vi samarbetar med några av Sveriges största och starkaste varumärken Inom välgörenhet, telefoni, och el. Vi är ett växande bolag och det perfekta valet för dig som vill växa och skapa en karriär!

Hemsida: www.stormgroup.net/sv/

Ansökan

Vid intresse ansök redan idag då intervjuer och urval sker löpande. Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt. Har du frågor eller vill veta mer går det bra att kontakta Claudia Brodlova på jobb@stormgroup.net eller 0760 22 51 11.

Välkommen med din ansökan!

SÄLJARE SÖKES TILL NYÖPPNAT KONTOR i ÖREBRO!

Företag Storm Group
Ort
Utgår

2019-03-28

Ansök nu

Dela detta jobb