saljjobb.se

Leading Light AB utvecklar, tillverkar och säljer smarta belysningssystem för hållbara städer. Produkterna är innovativa och marknadsledande samt extremt energibesparande oavsett om de drivs via elnät eller med solceller.

Vi hjälper kommuner, fastighetsägare och installatörer med unika belysningslösningar som sparar energi och skapar trygghet.

En karriär hos Leading Light innebär att vara del av ett innovativt och marknadsledande företag, där man kan lära sig, växa och utvecklas samtidigt som man bidrar till ett hållbart samhälle.

B2B säljare Stockholm

Leading Light är inne i en spännande och intensiv expansionsfas och vi rekryterar nu en Säljare till vårt Stockholmskontor. Du kommer att vara företagets ansikte utåt och driva försäljningen i Stockholm och Mälardalen. Arbetet innebär att träffa nya potentiella kunder samt utveckla befintliga kunder. Är du en driven person som gillar att göra affärer och bygga relationer?  Vi erbjuder dig en tjänst med många kontaktytor och stor frihet under ansvar samt goda utvecklingsmöjligheter i ett växande bolag. Välkommen på en spännande resa där du får vara med och skapa framtidens smarta belysningssystem.

Positionen

Din uppgift som Säljare blir att ansvara för försäljningen i ditt distrikt och sedan driva hela säljprocessen. Du ansvarar för att skapa nya affärsmöjligheter samt utveckla och säkerställa starka relationer med befintliga och nya kunder. Det är viktigt att du har förmågan att skapa de bästa förhållandena för att uppnå högt ställda mål. Du kommer att ansvara för en marknadsledande produktportfölj och vara en del av ett framgångsrikt och sammansvetsat team.

Dina viktigaste ansvarsområden och arbetsuppgifter:

∙ Arbeta proaktivt med aktiv försäljning i ditt distrikt och bygga starka relationer

∙ Definiera och identifiera beslutsfattare och andra nyckelintressenter inom kommun, fastighetsbolag och presentera våra lösningar

∙ Bearbeta konsulter, arkitekter, elinstallatörer och energibolag

∙ Hålla produktutbildningar ute hos kund

Tjänsten utgår från vårt kontor i Stockholm.

Den ideala kandidaten

Vi söker en kandidat med följande bakgrund och erfarenheter:

∙ Minst 3 års erfarenhet av teknisk B2B försäljning

∙ Har en egen drivkraft och är van att jobba självständigt efter uppsatta mål

∙ Erfarenhet av att arbeta med alla steg i säljprocessen

∙ Mycket goda datorvana och goda kunskaper i Officeprodukter

∙ Körkort B

∙ Flytande svenska i tal och skrift samt en god nivå engelska är ett krav

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 12 april 2019. Om du har frågor om tjänsten, eller om du vill veta mer om hur det är att arbeta hos oss, är du välkommen att kontakta Niclas Perkman, VD på telefon +46 727 169958

Säljare Stockholm

Företag Leading Light AB
Ort
Utgår

2019-04-12

Ansök nu

Dela detta jobb