saljjobb.se

Säljare till Återbruket

Ort
Utgår

2019-09-29

Ansök nu

Säljare till Återbruket

Arbetsbeskrivning

Nu söker vi 2 utåtriktade och engagerade säljare till Återbruket! 
Återbruket är en av verksamheterna i Kretsloppsparken Alelyckan och vårt fokus ligger på att sälja begagnat byggnadsmaterial som dörrar, fönster, verktyg och vvs-porslin. 

Som säljare på Återbruket består dina arbetsuppgifter av att hjälpa kunderna i butiken samt att hämta, behandla och prismärka alla varor som ska till försäljning. I arbetsuppgifterna ingår även att se efter försäljningsytorna som består av butiken, som är en gammal spårvagnshall, samt området utanför hallen. Det är ett ganska stort område att se efter, men vi är flera fina kollegor som hjälps åt. 

Arbetet innebär stundtals ett högt tempo och tunga lyft och arbetstiden är även under kvällar och helger. 

Vi arbetar aktivt med att göra det möjligt för våra medarbetare att ha en bra balans mellan arbete och fritid. För oss är en god och hälsofrämjande arbetsmiljö viktig och erbjuder därför bland annat friskvårdstimma, friskvårdsbidrag och cykelförmån.
Hos oss får du kollegor med hög kompetens som har kul ihop och bryr sig om varandra. Vi har viktiga arbetsuppgifter där vi gör nytta för göteborgarna. 
Göteborgs Stad är en stor arbetsgivare. Hos oss får du en trygg anställning och möjlighet till utveckling och karriär. Välkommen!

Kvalifikationer

Vi söker dig som har gymnasiekompetens samt erfarenhet av att sälja begagnat byggnadsmaterial samt sälj och butikserfarenhet från bygghandeln. 

För att bli framgångsrik i rollen som säljare ser vi att du tar initiativ och ansvar för ditt arbete, oavsett om du arbetar ensam eller tillsammans med andra. Uppdraget innebär att värna om att varje kund möts av kunnig, intresserad och tillgänglig personal; vi ser det därför som en förutsättning att du på ett effektivt sätt kan delge information samt anpassa din kommunaktion efter mottagare och situation. Det förutsätter också att du är observant och ger ett positivt intryck för att kunna ta reda på kundens behov. Arbetet är varierande vilket kräver att du kan anpassa dig och ditt arbetssätt utifrån ändrade förutsättningar och ny information. 

Det är meriterande om du B-körkort och truckkort.

Övrig information

Intervjuer kommer ske löpande under ansökningstiden.

Om Kretslopp och vatten

Göteborg växer som aldrig förr. Genom arbetet med avfall, vatten och avlopp bidrar Kretslopp och vatten till att skapa ett kretsloppssamhälle och göra det lätt för göteborgarna att leva hållbart.

Utan oss fungerar inte samhället. Vatten, avlopp och avfall är några av samhällets viktigaste grundpelare. Samhällsnyttan, framtidens utmaningar och byggandet av ett hållbart Göteborg ger stor tillfredsställelse. Vi vet att vi gör skillnad, nu och för framtiden.

Dela detta jobb

Säljare till Återbruket

Kretslopp och vatten, Göteborgs Stad