saljjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Saljjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logo

Säljare till Borlänge

Företag PerformIQ
Ort
Kategorier
Utgår

2022-07-10

Ansök nu

Säljare till Borlänge

Tjänstebeskrivning & erbjudande
Är du driven och uppmärksam på varje affärsmöjlighet? Vill du till en tjänst där fokus är att aktivt besöka kunder och där din sociala förmåga kommer till sin fulla potential?

Då kan tjänsten hos vår samarbetspartner vara rätt för just dig!

TJÄNSTEBESKRIVNING & ERBJUDANDE

Vi söker efter en utåtriktad och driven person i Borlänge. Du kommer att arbeta med både befintliga och nya kunder. Hos vår samarbetspartner kommer du att arbeta med både med befintliga och nya kunder.

I tjänsten som säljare kommer du till exempel att:

• Utveckla och arbeta strategiskt på befintliga kunder genom besök och uppföljning
• Driva hela säljcykeln på nya kunder från ett första samtal till att boka möten, skriva offert och avslut
• Delta på nätverksträffar och aktivt skapa nya affärsmöjligheter

Tjänsten passar dig som har ett högt inre driv och brinner för att utvecklas såväl individuellt som i ditt team och organisatoriskt.

PERSONPROFIL

Vi söker efter dig som har ett gediget intresse för att göra affärer och brinner för mötet med kunderna. Det är ett krav att du har tillgång till egen bil. Det är meriterande om du har jobbat med försäljning tidigare men vid den här tjänsten är det din personlighet som kommer att vara avgörande.

Vi ser att du är en person som tar för dig, är orädd, vill framåt och känner en stor nyfikenhet inför varje kundkontakt, både på befintliga och nya kunder. Du har ett vaket intresse för vad som händer runt om dig, tror på att varje kontakt kan leda till en affär och vill därför också vara ute och träffa så mycket kunder som möjligt. Du föredrar att jobba mot uppsatta mål och har en rejäl tävlingsinstinkt som triggar dig att nå dem. I den här tjänsten kommer du att träffa allt från enmansföretagaren till större företag. Du bör därför ha en god social spelkänsla och trivas med att bemöta kunder från samtliga branscher.

PerformIQ – rekrytering av personal med egenskaper från idrott/föreningsliv, är vår samarbetspartner och vi hänvisar eventuella frågor om tjänsten till Rekryteringskonsult Camilla Aurell på camilla.aurell@performiq.se. Skicka in din ansökan redan idag då intervjuer sker löpande. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.

Välkommen med din ansökan!

Dela detta jobb

logo
Säljare till Borlänge

PerformIQ