Vi söker dig som vill arbeta med uppsökande försäljning i ett expansivt företag i en spännande bransch. Convini förstärker nu säljteamet och söker en driven säljare som utmanas av att göra affärer på en konkurrensutsatt marknad. 
  
Som säljare kommer du bidra till att etablera och öka tillväxttakten för Convinis koncept – bestående av mat, kaffe och frukt. I denna roll som säljare är det fokus på att bedriva uppsökande försäljning mot nya kunder i Malmö med omnejd. Du ansvarar för hela försäljningsprocessen med egen budget, resultatansvar och säkerställer högsta kundnöjdhet. Du är lyhörd inför kundens behov och har förmåga att komma till avslut och stänga affärer. Du presenterar koncept ute hos kunden samt i Convinis showroom. 
  
Vem är du 
Du har gymnasiekompetens och kanske har du jobbat några år med uppsökande försäljning eller så har du nyligen tagit examen från din säljutbildning. Som person är du driven, uthållig och energisk med ett stort engagemang för att göra affärer. Vidare är du social, engagerad och har ett gott affärssinne. Vi söker dig som är en målinriktad säljare som vill ta ansvar. Du har goda kunskaper i svenska samt innehar B-körkort. Vi hoppas att du även har ett stort intresse för branschen. 
  
Vi erbjuder dig    
Convini arbetar aktivt med värderingarna ”Kundfokus, Kvalité, Mod och Rätt Mental Inställning” Du kommer att bli en del av ett energiskt team som är ambitiösa, flexibla och stolta över sin höga servicegrad. Du erbjuds en intressant och utmanande tjänst i ett företag som expanderar och har en spännande resa framför sig. Självklart ingår tjänstebil. 

Övrig information
Placering: Malmö
Omfattning: Heltid tillsvidare
Start: Enligt överenskommelse
Ansvarig rekryterare: Ingela Haglund (ingela.haglund@nextu.se) 070-770 31 21

Ansökan
Convini har valt att samarbeta med rekryteringsföretaget Next u i denna rekrytering. Sök jobbet genom att fylla i formuläret längst ner i annonsen på Next u’s hemsida. Jobbet är ansökningsbart så länge annonsen finns uppe på hemsidan. Vi håller intervjuer löpande.
  
Varmt välkommen med din ansökan!
 
Om företaget 
Convini – Mat och Kaffe på Jobbet - erbjuder måltidskoncept för mat, mellanmål samt kalla och varma drycker - allt som behövs för att tillgodose behovet av mat och dryck på arbetsplatser. Sedan starten 1995 har familjeföretaget Convini ökat stadigt i omsättning, antal anställda och kunder. Idag har bolaget 135 anställda, över 1 400 kundföretag med måltidsbutiker och cafélösningar samt en omsättning på 310 miljoner kronor. En omsättning som har mer än fyrdubblats de senaste 10 åren. Convini har verksamhet i Stockholm/Mälardalen, Göteborg och Malmö med omnejd. Convini Kaffe AB som driver varmdryckskonceptet tillhandahåller marknadens bästa kaffemaskiner. Receptprogrammerade för optimal smak och kontinuerligt kvalitetssäkrade av passionerade Caféansvariga – dvs ”ditt café på jobbet”. Mer information om företaget finns på www.convini.se 

Om Next u
Next u är rekryterings- och bemanningsföretaget som tittar på människor, inte papper. Vi vet att det är människor som gör skillnaden mellan bra företag och fantastiska företag. Det är därför vi arbetar med videobaserade tjänster. Då får du en mer rättvis bild av både kandidater och jobb - inte bara tjusiga ord i ett CV eller i en annons. För att läsa mer om hur vi jobbar, besök gärna vår hemsida www.nextu.se