saljjobb.se

Säljare till Cramo i Uppsala

Företag Cramo
Ort
Utgår

2020-01-31

Ansök nu

Säljare till Cramo i Uppsala

Vi söker nu en säljare till vårt lag i arbetsområde Mitt! Som säljare hos oss ansvarar du för att vårda och utveckla Cramos relationer med både befintliga och nya kunder inom ditt distrikt. Du driver hela säljprocessen, från att ta fram kundplaner, prospektera och boka möten, till att skriva avtal och följa upp och utveckla dina kunder. Ett gott samarbete med Cramos säljare/depåer inom område mitt är avgörande för att bli en framgångsrik säljare. Du rapporterar till regionala försäljningschefen och har ditt geografiska nav kring Cramos depå i Uppsala. Placeringsort Uppsala.

NÅGRA AV VÅRA MEDARBETARE

MATTIAS LINDBERG

Prisanalytiker

"En kombination av fantastiska kollegor och en god atmosfär är två av de saker som bidrar till att jag trivs så bra här på Cramo. Utöver det så har jag förmånen att kunna göra skillnad i min roll."

HELENA RUGE

Innesäljare

"Ett fartfyllt och stimulerande arbete med alla möjligheter till personlig utveckling. Positiv företagsanda som bidrar till en stark teamkänsla"

HANNAH HENRIKSSON

tf Depåchef

"Att man får vara med om allt – kunder och deras planering och dagliga arbete, leda mitt team av medarbetare och ta tillvara deras idéer och även vara delaktig i verksamhetsutvecklingen."

ANDREAS JOHNSON

Maskinsamordnare

"Gemenskapen & arbetskamraterna! Cramo är ett stabilt företag som ständigt leder utvecklingen. Cramo har bra värderingar och här finns många spännande tjänster att söka om man gillar utmaningar."

Din profil

 • Minst 3 års erfarenhet från uppsökande försäljning, önskvärt inom bygg-, maskin- eller anläggningsbranschen.
 • Du är en duktig förhandlare och drivs av att göra affärer.
 • Har vana av att jobba med marknad- och säljplaner och trivs med att både ansvara för och delta i kund- och säljaktiviteter.
 • Är en god kommunikatör och en långsiktig relationsbyggare både internt och externt.
 • Arbetar strukturerat och använder säljstödsystem och Office-paketet som dagliga verktyg.
 • B-körkort är krav.

Vi värdesätter och ser fram emot en kollega med stark, självgående motor. Du är intresserad och motiveras av att hitta nya vägar för att utveckla dina kunders affärer, du har förmågan att se lösningar som skapar värde, effektivitet och lönsamhet. Vi söker dig med stort affärs- och kundfokus och som värdesätter starka, långsiktiga kundrelationer. Du är van att skapa resultat genom effektiv, strukturerad bearbetning och utveckling av kunder och prospects och som motiveras av att jobba med längre säljcykler.

Vad erbjuder vi dig?

På Cramo arbetar vi tillsammans och stöttar varandra. Alla är lika viktiga. Vi har en arbetsmiljö som uppmanar till samarbete, där vi stöttar och delar kunskap med varandra på alla nivåer i företaget. Det är det som skapar vår sanna laganda. Att omge sig av fantastiska, kompetenta medarbetare är en viktig anledning till varför vi går till arbetet varje dag.

Cramo erbjuder dig en utvecklande arbetsplats med en positiv företagskultur, goda anställningsvillkor och personalförmåner.

Urval och intervjuer sker löpande.

 • Ett attraktivt friskvårdsbidrag

 • One Cramo Aktiesparprogram

 • Webbaserad pensionsrådgivning via Lifeplan

 • Benifys förmånsportal med stort utbud

 • Kollektivtal

Cramo grundades 1953 och är Sveriges största och Europas näst största företag inom uthyrning av maskiner, utrustning och hyresrelaterade tjänster. Moderbolaget i koncernen, Cramo Oyj, är börsnoterat på Nasdaq Helsinki Ltd. Verksamheten omfattar såväl korttidsuthyrning av enstaka maskiner som totalåtaganden i större projekt, fullserviceåtaganden på flerårsavtal och outsourcinglösningar.

Cramo AB har ca 900 medarbetare och ca 90 depåer runtom i landet.

Åke Landegren, Försäljningschef Mälardalen och Östergötland | Kontaktperson

 070-509 38 83

Dela detta jobb

Säljare till Cramo i Uppsala

Cramo