saljjobb.se

Säljare till Elektroskandia i Norrköping

Företag Elektroskandia
Ort
Utgår

2019-10-25

Ansök nu

Säljare till Elektroskandia i Norrköping

Elektroskandia söker säljare med el-bakgrund med intresse för service och utveckling!

Vi söker en driven säljare till vår butik i Norrköping med el-bakgrund samt intresse för service och utveckling. Vi erbjuder ett omväxlande och stimulerande arbete i ett positivt gäng med utrymme för egna initiativ och goda utvecklingsmöjligheter. Hos oss vill vi att du kontinuerligt utvecklas dels genom egna insatser och dels genom våra interna utbildningsmöjligheter!

 

Arbetsuppgifter

Som säljare fokuserar du på att sälja företagets produkter samt bistå kunder med teknisk rådgivning.

Du arbetar för att ge bästa möjliga stöd för aktiv försäljning till kund i butik och per telefon.

I arbetet ingår även en kontinuerlig kontakt med befintliga och nya kunder för att informera om företaget samt våra tjänster och erbjudanden. Du jobbar tillsammans med dina kollegor för att gemensamt försöka uppnå företagets uppsatta mål.

 

Kvalifikationer

Vi söker dig med gymnasiekompetens med teknisk inriktning eller erfarenhet förvärvad på annat sätt som vi bedömer likvärdig. Erfarenhet av elinstallation är mycket meriterande.

Vi ser att du har breda kunskaper inom branschen med ett intresse för försäljning, där tidigare erfarenheter av försäljning också är meriterande. Goda tekniska kunskaper och intresse för försäljning är avgörande faktorer för att lyckas med arbetsuppgifterna. Som person ser vi att du har en positiv attityd där du har intresse, vilja och förmåga att hjälpa andra och anstränger dig för att leverera lösningar. Det är naturligt för dig att ta initiativ där du sätter igång aktiviteter och uppnår resultat. Vi ser även att du är utåtriktad och socialt aktiv i yrkesmässiga sammanhang. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

 

Ansökan

Inför en anställning hos oss på Elektroskandia genomför vi en bakgrundskontroll.

Har du frågor om tjänsten eller vill veta mer om Elektroskandia är du välkommen att kontakta Matilda Ågren, Säljchef Region Öst, Tfn: 0724675826 eller e-post Matilda.agren@elektroskandia.se

Fackliga kontaktpersoner för Unionen är Patrik Bäckström 040-38 51 13 och Annika Wargén +468923504

Urval sker löpande vilket innebär att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag som är 25 oktober 2019.

Det är därför viktigt att du skickar in din ansökan så snart som möjligt. Varmt välkommen in med din ansökan!

 

 

Dela detta jobb

Säljare till Elektroskandia i Norrköping

Elektroskandia