saljjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Saljjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logo

Säljare till Elis textil service

Företag Bravura
Ort
Kategorier
Utgår

2022-12-02

Ansök nu

Säljare till Elis textil service

Är du en driven och nyfiken person som drivs av att skapa nya relationer? Drivs du av att göra affärer och att arbeta mot uppsatta mål? Elis service AB söker nu deras nästa kollega till deras härliga säljgäng, där du är med och representerar ett marknadsledande och välkänt bolag.

Om tjänsten

Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos Elis Textil service

Om företaget

Elis textil service är ledande inom textilservice både i Sverige och Europa. En av företagets framgångsfaktorer är att de erbjuder deras kunder marknadens bästa och bredaste produktsortiment inom textilservice med tillhörande service. De erbjuder hållbara och behovsanpassade lösningar av arbetskläder, bädd- och badlinnen, hygienutrustning och golvvård så som mattor och moppar. Elis säkerställer att produkterna som de erbjuder är designade för att ge bästa funktion och hållbarhet. De skapar mervärden för kunden genom att de hyr ut, hämtar, tvättar och lagar – om och om igen. De är ett företag som tar ansvar för både miljön och människan. Hållbarhet är en del av deras DNA och de är den första verksamheten i Sverige som är certifierade för deras arbete mot FN:s Globala mål för hållbar utveckling. Företagets framgång bygger på de engagerade och kompetenta medarbetare som finns i bolaget. Förutom att få ingå i ett härligt glatt team så erbjuder Elis service löpande utveckling såväl professionell som personlig.

Elis är ett börsnoterat franskt bolag. I Sverige är de 1400 medarbetare och omsätter 2,1 miljarder kronor. Huvudkontoret ligger i Malmö och de har 22 anläggningar spridda över landet. Varav du kommer att tillhöra kontoret i Jönköping och ditt säljdistrikt som kommer vara runt om i Jönköpings området.

Arbetsuppgifter

I din roll som säljare ansvarar du för hela försäljningsprocessen till potentiella kunder. Detta innefattar leadsgenerering, bokning av dina egna kundbesök, offertskrivning, förhandling och avtalsskrivning samt uppstart och uppföljning av nya kunder. Tjänsten är upplagd på det vis att du är ute och träffar kunder fyra dagar i veckan och har en administrativ dag där du lägger upp din näst kommande vecka och bokar in möten. Detta ställer krav på ett stort eget ansvar.

Några av dina ansvarsområden är:
• Kundbesök och proaktiv bearbetning av kunder
• Identifiering av möjligheter och behov
• Nykundsbearbetning

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper

• Tidigare säljerfarenhet, helst från uppsökande försäljning
• Erfarenhet av ett servicerelaterat yrke
• B-körkort
• Lägst en avslutad gymnasial utbildning
• Obehindrad svenska i såväl tal som skrift

För att trivas i rollen som säljare ser vi att du har ett stort driv och älskar att göra affärer. Du brinner för nyförsäljning och ser nya affärsmöjligheter här och var. Du vet att genom att ha en hög aktivitetsnivå och bygga kundrelationer är något som behövs för att lyckas. Vidare är du är strukturerad, bra på att hitta lösningar och trivs allra bäst ute hos kund. Övriga teammedlemmar kännetecknas av en hög servicekänsla, stort resultatfokus och en stark vilja att vinna vilket vi gärna ser att du också har. Du är orädd och självgående och trivs av att arbeta i ett högt tempo där du har stor möjlighet till att åka ut och träffa kund flera gånger per vecka.

Övrig information

Start: Enligt överenskommelse
Plats: Jönköping
Lön: fast + rörlig del

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: säljare, försäljare, försäljning, utesäljare, distriktsäljare, fältsäljare, Jönköping, sälj, Elis textil service

Dela detta jobb

logo
Säljare till Elis textil service

Bravura