saljjobb.se

Logo

Säljare till Hälsingland

Ort
Kategorier
Utgår

2019-06-23

Ansök nu

Säljare till Hälsingland

Ansök senast: 2019-06-23

Hudiksvall

Mockfjärds Fönster AB riktar sig mot villaägare i Sverige. Vi är ett expansivt familjeföretag från Dalarna som ingår i den världsledande VKR-Gruppen från Danmark. Vi växer ständigt och har många nya mål i sikte. Därför söker vi nu ytterligare medarbetare som vill vara med att förändra fönstersverige.Företaget omsätter idag ca 500 miljoner kronor och sysselsätter ca 400 personer.

Mockfjärds Fönster AB ingår i Dovista-koncernen, som är en division inom VKR-Gruppen

Som säljare hos Mockfjärds Fönstermästaren skapar du de bästa fönsterlösningarna för varje enskild kund. Du arbetar med att sälja in kompletta fönsterbyten utefter varje villaägares behov. Som säljare hos oss bygger du upp din egen kundlista utifrån ett givet distrikt. Dina kunder är privatpersoner som är villaägare samt att du besöker kunden i dennes hem. Rollen som säljare innebär att du är rådgivande kring olika produkter och lösningar, samt jobbar mot tydliga mål. Du kommer att ingå i ett säljteam och har hjälp av en kompetent serviceorganisation.

Mockfjärds erbjuder ett introduktionsprogram innehållande utbildning, coachning och mentorskap. Flexibla arbetstider och stor möjlighet att påverka din egen ersättning.

Omfattning: Heltid, helgjobb kan förekomma. Provanställning 6 månader. Körkort är ett krav.

Intervjuer och tillsättning sker löpande, ansök därför omgående.

För information: Anders Korsgren tel. 070-214 10 11

Så lyckas du som säljare på Mockfjärds, se länk:
https://mockfjards.se/karriar/saljare

Kvalifikationer:

Vi ser att du gärna har 3-årig gymnasial utbildning, eller annan utbildning/erfarenhet passande tjänsten. Vidare är det meriterande med erfarenhet av uppsökande säljverksamhet men det viktigaste är att du är trygg, social, förtroende- och relationsskapande samt ansvarstagande och att du behärskar svenska korrekt i såväl tal som skrift. Vi söker dig, kvinna eller man, som är målinriktad och har ett stort eget driv. Det är viktigt att du har ett strukturerat arbetssätt och en vilja att arbeta offensivt med försäljning och kundanskaffning för att nå uppsatta mål. 

Dela detta jobb

Logo
Säljare till Hälsingland

Mockfjärds Fönstermästaren AB