saljjobb.se

MaserFrakt AB, med verksamhet inom distribution, industri och anläggning bedrivs med ca 1700 maskin- och fordonsenheter.  Verksamheten bedrivs från Huvudkontoret i Borlänge och genom 16 kontor runtom i verksamhetsområdet Dalarna, Gästrikland och Hälsingland totalt är vi ca 170 anställda. Affärsområde Distributions verksamhet bedrivs från terminaler för tempererat gods i Borlänge och Gävle. Fjärrtransporter sker över hela Sverige. Omsättningen uppgår till 2,4 miljarder och vi ägs av ca 340 delägare. Tillsammans sysselsätter vi totalt 2500 medarbetare.

Vill du vara med i utvecklingen mot en effektivare, säkrare och miljövänligare transportbransch? Omställningen mot fossilfria och hållbara transporter går allt fortare och MaserFrakt vill vara den som driver på utvecklingen och lever upp till framtidens kravställning hos våra kunder. Nu kan du bli en av oss! MaserFrakt söker två nya medarbetare till affärsområdet Distribution, en Försäljningschef och en Säljare. Placeringsort är Borlänge eller Gävle.

 

Säljare

Som kundansvarig säljare arbetar du med att etablera nya affärer och utveckla långsiktiga relationer med våra befintliga kunder. Du arbetar tillsammans med dina kollegor och transportörer mot gemensamma försäljnings- och verksamhetsmål, med fokus på lönsamma affärer och tillväxt på marknaden.

Rollen rapporterar till Försäljningschef. Tjänsten är tillsvidare och heltid med placeringsort Gävle eller Borlänge (diskuteras, ange gärna vad du föredrar). Dagsresor förekommer, då mest i regionen eller Stockholmsområdet.

 

Kvalifikationer

Du har erfarenhet från marknad och försäljning, gärna inom transportbranschen, men det är inte ett krav. Det viktigaste är att du lyckats bra i dina tidigare säljroller.
Du har erfarenhet av att arbeta med hela försäljningsprocessen dvs att söka upp möjliga affärer, räkna på risker, göra kalkyler och beräkningar, skriva offerter, genomföra förhandlingar och sluta avtal.

Du talar och skriver obehindrat på svenska och engelska. B-körkort är ett krav.

 

Din profil 

Vi söker dig som trivs med att arbeta i en utåtriktad roll med mycket kundkontakter, du är serviceinriktad och affärsmässig. För att lyckas i rollen som säljare så måste du vara nyfiken och engagerad i våra kunder för att förstå deras behov.

Du har förmåga att skapa goda relationer, både internt och externt, samt ett engagerat arbetssätt som motiverar andra. Du är en person som tar egna initiativ, kan jobba självständigt samtidigt som du är en god lagspelare som gärna samarbetar med kollegorna för kundens bästa. Du är resultatorienterad och kan jobba effektivt och strukturerat genom att prioritera och ta ansvar för flera uppgifter samtidigt.  

Du blir en del i ett drivet team, där närhet, förtroende, ansvar samt framtid står i fokus. 

 

Välkommen med din ansökan!

I den här rekryteringen samarbetar Maserfrakt med Lundin & Boström. Kontakta rekryteringskonsult Maria Lindström vid frågor, 070-510 12 50, maria.lindstrom@lundinbostrom.se

Vi tar endast emot ansökan via vår hemsida lundinbostrom.se.

Vi är nyfikna på dig så ansök så snart som möjligt, men senast 5 april 2020.

Säljare till Maserfrakt i Gävle (eller Borlänge)

Ort
Utgår

2020-04-05

Ansök nu

Dela detta jobb