saljjobb.se

logo

Säljare till Nacka Energi AB

Företag Nacka Energi AB
Ort
Utgår

2021-05-25

Ansök nu

Säljare till Nacka Energi AB

Nacka Energi bygger och driver elnätet i Nacka, en av Sveriges snabbast växande kommuner. Nacka stad planerar för 11 300 nya bostäder och 10 000 nya arbetsplatser fram till 2035, och vi kommer att göra stora investeringar för att klara expansionen. Genom att möjliggöra klimatsmart elproduktion, erbjuda lösningar för elbilsladdning och ge förutsättningar för flexibel elförbrukning vill vi skapa ett hållbart energisystem. Bolaget har ca 60 anställda och präglas av en stolthet för vårt samhällsviktiga arbete.

Nu har du chansen att arbeta med försäljning i en samhällsviktig verksamhet. Vi söker en säljare med möjlighet att bygga nya kundrelationer och förvalta existerande i en omväxlande roll med många kontaktytor.

Vi erbjuder
Ett ansvarsfullt och varierande arbete med möjlighet att driva utveckling och att utvecklas i en öppen, inkluderande och spännande miljö med engagerade och kunniga kollegor. En möjlighet att vara med och påverka den egna rollens utformning och att få verka i ett bolag med korta beslutsvägar där nya idéer värdesätts och där du självständigt driver försäljningsarbetet framåt.

Ditt uppdrag
Som säljare hos oss arbetar du i en bred och spännande roll där du aktivt arbetar med att driva utveckling av proaktiv försäljning av de tjänster och produkter vi erbjuder inom elhandel. Framförallt handlar det om att ta kontakt med kund över telefon och informera om olika avtalslösningar till förmån för kunden. Tjänsten inkluderar även externa möten hos potentiella och befintliga företagskunder. Säljaktiviteterna sker dels i egen regi, dels på uppdrag av vår samarbetspartner, elhandelsbolaget Mälarenergi.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebär att:

 • Bedriva aktiv försäljning så väl vid inkommande förfrågningar som uppsökande försäljning

 • Arbeta med analys, planering, idé och utförande av marknads- och säljaktiviteter

 • Utbilda, stötta och coacha dina kollegor på Front Office inom försäljning

 • Arbeta med verksamhetsutveckling inom försäljningsområdet och ta fram egna rutiner och processer.

 • Vara sammanhållande och kvalitetsansvarig i samarbetet mellan Nacka Energi och Mälarenergi

Din profil
Vi söker dig som har högskoleutbildning inom sälj och marknad eller annan utbildning och erfarenhet som vi sammantaget bedömer likvärdig. Du har några års arbetslivserfarenhet av företagsförsäljning och vi ser gärna att du har erfarenhet och intresse av att arbeta med tekniskt komplexa produkter och/eller tjänster. Du har en god förmåga att uttrycka dig i svenska och engelska i tal och skrift. B-körkort är ett krav då arbetet är rörligt.

Vi ser det meriterande om du:

 • Erfarenhet av både innesälj och utesälj

Vi ser gärna att du som person är:

 • Driven och målfokuserad

 • Coachande, pedagogisk, stöttande och inspirerande

 • Självgående

 • Initiativrik

 • Prestigelös med god förmåga att skapa goda relationer med både kollegor och kund

 • Strategisk, strukturerad och planerad

Som säljare hos oss trivs du med att arbeta i ett högt tempo och har drivet och viljan att arbeta såväl med innesälj som utesälj. Tack vare ett intresse och förståelse för kundens behov hittar du rätt i kommunikationen med kunden och skapar förtroende och goda relationer.

Övrig information
Nacka Energi samarbetar sedan fler år med Mälarenergi AB. Mälarenergi är ett affärsdrivande företag som levererar el, fjärrvärme, vatten, fjärrkyla och snabba kommunikationslösningar. Samarbetet innebär att nackaborna får sin el från Mälarenergi förutsatt att kunden inte valt något annat elhandelsbolag. Genom samarbetet möjliggörs ett mer fördelaktigt elavtal där elen kommer från förnybara energikällor så som solkraft, vindkraft och vattenkraft.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid, med tillträde efter överenskommelse. Vi tillämpar provanställning.

Vi sitter i nyrenoverade och öppna lokaler i Finntorp med goda kommunikationer.

Bakgrundskontroll och drogtest genomförs av slutkandidat i rekryteringsprocessen.

Urval och intervjuer kan komma att påbörjas innan ansökningstidens slut. Självklart är du dock välkommen med din ansökan fram till sista ansökningsdag den 25 maj 2021.          

Välkommen med din ansökan!

Inför rekryteringsarbetet har Nacka Energi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför all kontakt med mediesäljare och rekryteringsbolag.

Dela detta jobb

logo
Säljare till Nacka Energi AB

Nacka Energi AB