saljjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Saljjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logo

SÄLJARE TILL PREZERO RECYCLING AB I SKARA

Företag Nexer Recruit
Ort
Kategorier
Utgår

2022-06-16

Ansök nu

SÄLJARE TILL PREZERO RECYCLING AB I SKARA

Tycker du att det låter spännande att få vara en del av branschens bästa säljteam? PreZero Recycling AB i Region mellan Väst söker nu säljare med placering i Skara. Ett internationellt, framgångsrikt och nytänkande företag. PreZero har ett händelserikt år bakom sig och behöver nu stärka upp sitt team med en lösningsorienterad och flexibel person till rollen som Säljare. Låter det som ett jobb för dig? Skicka in din ansökan idag!

Om tjänsten

Som Säljare kommer du att lägga störst fokus på försäljning av våra miljöservicetjänster och stärka vår marknadsposition, prospektering och offertförfrågningar. Du kommer ingå i ett team av andra säljare i regionen och träffa kunder inom olika branscher. Du kommer få möjlighet att lära dig vår verksamhet från grunden och utvecklas tillsammans. Du kommer att utveckla relationer till befintliga kunder och ge service och support. Tjänsten är på heltid.

I jobbet ingår till exempel att

* arbeta mot uppsatta mål och resultat.

* sluta avtal.

* identifiera affärsmöjligheter.

* besöka nya kunder.

* relationsskapande försäljning.

* upprätta offerter.

Vem söker vi?

Vi söker dig som har hög kompetens inom försäljning, prospektering och offertförfrågningar och erfarenhet av försäljning mot företag, uppsökande försäljning och kundkontakt eller motsvarande. Du är väldigt tillmötesgående och professionell i din yrkesroll och har ett personligt driv som smittar av sig. Du arbetar kanske redan i branschen? Vidare tror vi att du drivs av att leverera kvalitet i allt du gör. Om du stöter på något du inte redan kan, vill du på ett nyfiket och målinriktat lära dig mer om det. Du är pristeglös som person, har förmåga att lösa problem och är duktig på att prioritera. Vi tror du är en positiv person som bidrar till företagets utveckling.

För oss är det viktigt att all kompentens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

 

Vi söker dig som har

* fullständig gymnasieexamen

* arbetar med försäljning idag

* B körkort

* god kommunikativ förmåga

* god datorvana

* behärskar svenska obehindrat i tal och skrift

* gått någon typ av säljutbildning

* Tidigare arbetat med CRM system.

Vill du veta mer?

Skicka in din ansökan redan idag! Vi arbetar med löpande urval och kan komma att tillsätta tjänsten så fort vi hittat rätt person. Dock senast ansökan 2022-05-18

Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Stefan Larsson på telefonnummer:

0730–846816 eller via e-post: stefan.larsson@nexergroup.com.

Välkommen med din ansökan!

Om PreZero

PreZero är en hållbar samarbetspartner inom återvinning och avfallshantering på lokal, nationell och global nivå. Läs mer om vår verksamhet i Sverige och i världen på vår hemsida Prezero.com, våra värderingar, vår historia och vårt kundfokus. PreZero erbjuder effektiva avfalls- och återvinningslösningar med fokus på kundens behov och långsiktig hållbarhet. I vår vardag är kundnytta lika med miljönytta. Vi tar hand om allt restmaterial från kundernas verksamhet och förädlar det genom återvinning och/eller energiutvinning. Som en del av den internationella miljökoncernen PreZero, med verksamhet i drygt 11 länder, är vi en samarbetspartner att räkna med.

Dela detta jobb

logo
SÄLJARE TILL PREZERO RECYCLING AB I SKARA

Nexer Recruit