saljjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Saljjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
Logga

Säljare till Riddermark Bil AB - Trollhättan, 6 tjänster

Ort
Kategorier
Utgår

2021-12-12

Ansök nu

Säljare till Riddermark Bil AB - Trollhättan, 6 tjänster

Riddermark Bil är Sveriges största och snabbast växande marknadsplats för begagnade bilar. Idag består bolaget av 250 medarbetare på 13 olika anläggningar i Sverige. Här är gemenskap, en familjär atmosfär och möjligheten till personlig utveckling viktiga delar trots bolagets storlek. Nu ska vi bygga vårt nya säljteam av 6 säljare till vår kommande butik i  Trollhättan.

Instore Business söker för Riddermark Bil AB's räkning: Säljare Trollhättan - 6 tjänster

Vi på Riddermark Bil AB fortsätter vår fantastiska tillväxtresa och ska inom kort öppna vår 14:e anläggning. Så om du drivs av försäljning, att skapa resultat, och att vara en del av och bidra till ditt team, då ska du genast söka denna tjänst och vara med från start.

Din roll i vårt team:
På Riddermark Bil jobbar vi i starka team mot så väl gemensamma som individuella mål. Teamet är uppbyggt av utpräglade vinnarskallar som drivs av viljan att vara den bästa säljaren på individuell nivå och samtidigt vara en del av det bästa och mest sammansvetsade gäng av likasinnade eldsjälar som kan tänkas. Vi ser på försäljning som en konst och tävlingsform som man aldrig är fullärd inom. Du har koll på de ”tekniska byggstenar” som finns i en försäljningsprocess och du gillar att analysera och finslipa din teknik. 

Vi vet att ingen kedja är starkare än dess svagaste länk och det är därför vi sporrar, hjälper, respekterar, pushar och utmanar varandra för att bli det bästa teamet vi kan vara och nå de absolut bästa resultaten.

Det gör vi genom att:
· Komma i tid – det visar på respekt för kollegornas tid, planering och engagemang.
· Vara utvilad och väl förberedd för de uppgifter som ska göras – varje dag.
· Var stolt, kunderna är i vårt hem, din arbetsplats och vi har marknadens bästa erbjudande.
· Våga ta hjälp av kolleger, affärsmän och säljchef/ driftledare.
· Ha roligt, håll energinivån uppe och en hög aktivitet i hall och på gård.
· Ha hög aktivitetsnivå och bygga långsiktiga och värdeskapande relationer med kunder och kollegor.
· Sätt mål för dagen, varje dag - bryt ner dina långsiktiga individuella mål på dags-mål för att göra dem realistiska, hanterbara och nåbara.
· Jobba smart, gör rätt saker, prioritera.

Vi tror att du har tidigare erfarenhet av och/eller har relevant utbildning inom försäljning och att du är intresserad av att lära mer. Troligen läser du en bok om försäljningsteknik på kvällen innan du somnar. 
 
Älskar du kundkontakt och brinner för den magi som uppstår vid en god försäljning? Då kommer du trivas här och vara rätt kollega och medarbetare för oss. Vi gillar mångfald och ser gärna att fler tjejer söker våra tjänster. 
 

Dina arbetsuppgifter och ansvarsområden:

Vi arbetar modernt och kundfokuserat och affärerna görs lika enkelt och snabbt som noggrant och personligt. I rollen som säljare på Riddermark Bil arbetar du med bilaffärens alla steg.  
 
Riddermark Bil har Sveriges största utbud av begagnade bilar. Därför blir förmågan att kunna göra en relevant behovsanalys, snabbt skapa en relation med kunden och driva affären framåt avgörande. Som säljare hos oss jobbar du i team  med en gruppchef som har till uppgift att leda gruppen mot tydliga gemensamma mål. 

· Skapa produktivitet direkt på dagen genom att sköta tilldelade rutiner, lösa garantier, leveranser etc.
· Aktivt välkomna kunder till hallen genom att möta dem och leda in dem i hallen.
· Följ upp/återkoppla alla offerter och kunder där det inte blir affär vid första besök.
· Följ säljprocessen - Etablera en god relation, gör en behovsanalys, Sälj in en rätt bil, stäng affären, följ upp kund och affär.
· Våga testa nytt, testa nya tekniker för att hantera invändningar och göra avslut.
· Våga fråga - både gällande avslut/affären och hjälp om/när det behövs
· Du ska också sköta tilldelade rutiner och uppgifter såsom att tvätta bilar, testa, flytta, eller annat arbete som gör att bilarna och hallen blir attraktivare för kund.
· Administrativt arbete som är relaterat till en bilaffär samt övriga uppgifter försäljningschef och driftledare anser nödvändiga för att anläggningen ska presenteras och prestera på bästa sätt.
· Slutligen förväntas du som säljare på Riddermark Bil hela tiden sträva efter att förbättra dig själv, dina kolleger och butikens resultat.

Tycker du att detta låter som en beskrivning av Dig och Ditt nästa steg i karriären? Sök då tjänsten redan idag!

Våra ledord:
Stolt leder och utvecklar vi kundens mest attraktiva marknadsplats genom att ständigt förändra, förbättra samt alltid vara lyhörda och ärliga. 

Våra ledord genomsyrar allt vi gör – även våra rekryteringsprocesser. För de sökanden som går vidare i våra rekryteringsprocesser och är aktuella för anställning genomförs bakgrundskontroll samt kreditupplysning och redan till andra intervjun vill vi att ni har med ett utdrag ur belastningsregistret.

Tillträde: Mitten av januari 2022
Tjänstens omfattning: Heltid tillsvidare med inledande 6 månaders provanställning.
Sista ansökningsdag: 2021-12-12

Intervjuer sker löpande och tjänsten kan därför komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.

Kontakta oss

Liselott Nejdeblad Hallstensson 

+46702486990

liselott.hallstensson@instorebusiness.se

Dela detta jobb

Logga
Säljare till Riddermark Bil AB - Trollhättan, 6 tjänster

Instore Business AB