saljjobb.se

Säljare till Stockholm, Göteborg & Malmö

Kan du sälja sand i Sahara?

Är svaret ”ja” på den frågan så behöver du troligtvis inte oss. Men vill du fullända din säljteknik samtidigt som du har ett välavlönat säljjobb – då har du kommit rätt.

På Personal Best jobbar vi lika mycket med oss själva som med våra potentiella kunder. Sälj handlar om kommunikation – inte att kränga på folk grejer till varje pris. Bra relationer leder till bra affärer, helt enkelt.

Nu söker vi eventsäljare till butik. Så, vad innebär det?

Just nu är vi under kraftig expansion tillsammans med en av våra samarbetspartners - MediaMarkt. Affärsidén är att vi säljer förmånliga elavtal på Europas största el varuhuskedja!
Med ett presentkort på 500 kr till kund så får du ett oslagbart bra och fördelaktigt utgångsläge för att göra många affärer. Och med möjligheten att visa kunden vad de kan spara på ett avtalsbyte är det lätt att belysa styrkan i ditt erbjudande. Med tjänsten du säljer kan du med andra ord kapa dina kunders månatliga utgifter, samtidigt som du tjänar dig en schysst hacka på kuppen.

Vem tror vi att du är?

Du vet att försäljning kan vara snabba pengar – inte enkla pengar. Du har en tydlig målsättning i vad och vart du vill i karriären, och du ser det som en motiverande utmaning att sälja en bra produkt av två anledningar: att tjäna bra pengar, men också att hjälpa dina kunder till bättre och mer prisvärda lösningar.

På Personal Best tror vi att vi kan hjälpa dig att nå din maxpotential och få en flygande start, nystart eller omstart på din säljkarriär.

Vill du veta mer?

Skriv i chatten så bokar vi in en tid och tar ett förutsättningslöst snack över en kopp kaffe. Eller så skickar du en ansökan här. Vi hörs!

 

 

 

 

 

Säljare till Stockholm, Göteborg & Malmö

Företag Personal Best AB
Ort
Kategorier
Utgår

2021-12-31

Ansök nu

Dela detta jobb