saljjobb.se

Säljare till vår butik i Luleå

Företag Elektroskandia
Ort
Utgår

2019-08-31

Ansök nu

Säljare till vår butik i Luleå

Elektroskandia söker säljare med el-kunskap och intresse för service och utveckling!

Vi söker nu en driven Säljare till vår butik i Luleå där vi erbjuder ett omväxlande och stimulerande arbete i ett positivt gäng med utrymme för egna initiativ och goda utvecklingsmöjligheter. Hos oss vill vi att du kontinuerligt utvecklas dels genom egna insatser och dels genom våra interna utbildningsmöjligheter!

Arbetsuppgifter

Som säljare fokuserar du på att sälja företagets produkter samt bistå kunder med teknisk rådgivning.

Du arbetar för att ge bästa möjliga stöd för aktiv försäljning till kund i butik och per telefon.

I arbetet ingår även en kontinuerlig kontakt med befintliga och nya kunder för att informera om företaget samt våra tjänster och erbjudanden.

Du jobbar tillsammans med dina kollegor för att gemensamt försöka uppnå företagets uppsatta mål.

Kvalifikationer

Vi söker dig med gymnasiekompetens med teknisk inriktning eller erfarenhet förvärvad på annat sätt som vi bedömer likvärdig. Erfarenhet av elinstallation är mycket meriterande.

Vi ser att du har breda kunskaper inom branschen med ett intresse för försäljning, där tidigare erfarenheter av försäljning är meriterande.

Goda tekniska kunskaper och intresse för försäljning är avgörande faktorer för att lyckas med arbetsuppgifterna.

Som person ser vi att du har en positiv attityd där du har intresse, vilja och förmåga att hjälpa andra och anstränger dig för att leverera lösningar.

Det är naturligt för dig att ta initiativ där du sätter igång aktiviteter och uppnår resultat. Vi ser även att du är utåtriktad och socialt aktiv i yrkesmässiga sammanhang.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Ansökan

Har du frågor om tjänsten eller vill veta mer om Elektroskandia är du välkommen att kontakta Säljchef Erik Bjuhr, tfn: 0920-244311 eller e-post erik.bjuhr@elektroskandia.se Då urvalet sker löpande är det viktigt att du skickar din ansökan så snart som möjligt. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Varmt välkommen med din ansökan!

Elektroskandia Sverige AB är Sveriges ledande el-teknikgrossist med mer än hundra års erfarenhet att luta sig emot. Företaget omsätter 6,3 Miljarder SEK finns på 48 orter i Sverige med mer än 800 anställda. Vi marknadsför och säljer el-materiel och systemlösningar till en bred och diversifierad kundbas inom teknikområdena kraft/automation, tele/data/säkerhet och belysning. Vi äger Cylindavarumärket där vi sedan 1958 haft fokus på att skapa en problemfri vardag för Sveriges alla hushåll genom vårt kompletta sortiment av vitvaror.

Elektroskandia Sverige AB är en del av Sonepar-koncernen som idag är världens största och ledande elgrossist. I koncernen jobbar idag mer än 43 000 personer inom 245 företag i 44 länder, spridda över fem kontinenter.

Besök gärna våra hemsidor: elektroskandia.se där finner du mer information om vår verksamhet och koncern samt har möjligheten att ladda ned företagets Hållbarhetsrapport.

Dela detta jobb

Säljare till vår butik i Luleå

Elektroskandia