saljjobb.se

2019 fyller Vedum Kök & Bad 100 år. Vi har tillverkat kök för skandinaviska hem i ett sekel. Det har blivit många leveranser sedan snickaren Viktor Lindberg startade sin verksamhet i Vedum i Västergötland 1919 – och det har hänt en hel del både hos oss och i samhället i stort. Men vår vision att tillverka fina, funktionella och flexibla inredningar med hög kvalitet är fortfarande samma. Med våra 460 medarbetare och en omsättning på 775 Mkr är vi idag Sveriges största familjeägda köks- och badrumsföretag.

Vi söker en vikarie till vår utställning i Göteborg under tiden 20190601-20200930

I rollen som säljare hos oss i vår utställning innebär ansvar för försäljning av kök-, badrums- och tvättstugeinredning samt vitvaror, skjutdörrar mm till våra konsumentkunder och avtalskunder för renovering samt nybyggnation.

Du kommer ha en fortlöpande dialog med Vedums husfabrikskunder och möta deras kunder i utställningen för att vägleda dem vid val av snickerier m.m. när de bygger sitt drömhus. Vidare kommer du även att möta konsumenter som planerar att byta t.ex. sitt kök i befintligt boende samt övriga Vedumkunder.

Vi vill ge våra kunder bästa möjliga service genom professionell rådgivning, planering samt uppritning i vårt köksritningsprogram Winner.

Kvalifikationer.

Vi ser gärna att du har flerårig erfarenhet av försäljning av liknande produkter till konsumenter.

Kunskap i köksritningsprogrammet Winner och teknisk erfarenhet samt produktkännedom om köks- och badrumsinredningar är meriterande men inte något krav.

Det är viktigt att du har en god kommunikations- och samarbetsförmåga för att upprätthålla goda kundrelationer. Ha ett självgående och noggrant arbetssätt för att nå uppsatta mål. 

Goda IT-kunskaper är viktigt, framförallt inom officepaketet.

Du har en relevant gymnasieutbildning.

Personliga kvalifikationer.

För att trivas i rollen är det viktigt att du är en kreativ och driven säljare med social och ödmjuk framtoning och som vill arbeta på ett litet familjärt bolag där man prestigelöst och gemensamt arbetar för att nå sina mål.

Som person är du strukturerad och noggrann för att löpande upprätt hålla bra dialoger med kunderna. Du har ett självgående arbetssätt och hanterar olika typer av administration kopplat till försäljningen. Utifrån vilken typ av kund som du hjälper sammanställer du offerter och uppritning m.m.

Du trivs med att samarbeta i en tight arbetsgrupp som har mycket dialog mellan varandra. Tillsammans siktar vi mot gemensamt uppsatta mål, där varje säljare också har sitt individuella säljmål.

Arbetet sker i nära dialog med våra koordinatorer vid huvudkontoret i Vedum.

Din personlighet är avgörande för tjänsten och för att trivas och lyckas behöver du vara en engagerad och positiv person.

Att arbeta på Vedum 

Vi erbjuder ett omväxlande och utvecklande jobb, arbete i en engagerad, generös och målinriktad arbetsgrupp samt yrkesmässig utveckling i ett expansivt familjeföretag som lever efter mottot "ett personligt och tryggt val".

Tjänsten.

Tjänsten avser vikariat,heltid - 100% under perioden 20190601-20200930 med placering i vår utställning i Göteborg.

Arbetstider, för att hålla en hög servicegrad så baseras dessa på utställningens öppethållande - se www.vedum.se under kontakter.

Kollektivavtal.

Tjänstemannaavtalet för träindustrin; TMF Trä- och Möbelföretagen - Unionen/Ledarna/Sveriges Ingenjörer.

I denna rekrytering samarbetar vi med Academic Work

Vänd dig gärna med frågor kring tjänsten till Andreas Hammarback,  Rekryteringskonsult Academic Work, mail: andreas.hammarback@academicwork.se  tel nr +46 31 381 57 95 

Vi kommer att tillämpa fortlöpande intervjuer under ansökningstiden.

Välkommen med ansökan till www.academicwork.se

För att vi skall kunna förbättra oss i vårt rekryteringsarbete vill vi gärna att du anger i din ansökan hur du fått kännedom om den lediga tjänsten.

Logga

Säljare till vår utställning i Göteborg

Ort
Kategorier
Utgår

2019-05-26

Ansök nu

Dela detta jobb