saljjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Saljjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Säljare till Vedum Kök & Bad i Askim!

Företag Academic Work
Ort
Kategorier
Utgår

2022-01-24

Ansök nu

Säljare till Vedum Kök & Bad i Askim!

Vill du bli en av oss på Vedum Kök & Bad? Vi söker nu en engagerad säljare som kan ge professionell rådgivning och planering till Vedums kunder för att de ska kunna förverkliga sina köks och badrumsdrömmar!

Om tjänsten

 • Academic Work söker för Vedum Kök & Bads räkning en säljare till deras butik i Sisjön. Tjänsten är ett vikariat pga. föräldraledighet med start omgående som sträcker sig tom Sep 2022.

Vedum Kök & Bad inreder de skandinaviska hemmen med vacker, funktionell och långsiktig design. Vedum utvecklar och tillverkar allt från kök och badrum, till tvättstuga och förvaring. Bolaget ägs av bröderna Magnus och Niklas Efraimsson och är Sveriges största familjeägda företag i sin bransch, med runt 460 anställda och med en årlig omsättning på cirka 765 miljoner kronor. Fabriken och huvudkontoret finns fortfarande kvar i det lilla västsvenska samhället Vedum, där allting började för 100 år sedan.

Som säljare kommer du att arbeta i Vedums fräscha lokaler i Göteborg, som är beläget i Askim. Varje arbetsdag inleds med en gemensam frukost med teamet. Teamet som du kommer att ingå i består av 6 säljare samt 1 värdinna och kännetecknas av en sammansvetsad laganda och en passion för inredning.

Du erbjuds

 • Ett omväxlande och utvecklande jobb som du har möjlighet att själv påverka.

 • Utveckling i din befintliga roll genom exempelvis säljutbildningar på huvudkontoret.

 • Kontinuerlig feedback av din framtida chef genom månadsvisa uppföljningsmöten.

Arbetsuppgifter

Som säljare kommer du arbeta efter en individuell årsbudget i Vedums utställning i Göteborg och ansvara för försäljning av kök-, badrums- och tvättstugeinredning samt vitvaror, skjutdörrar m.m. till deras konsumentkunder och avtalskunder för renovering samt nybyggnation. Du kommer ha fortlöpande dialog med Vedums husfabrikskunder och möta kunder i utställningen för att vägleda dem vid val av snickerier m.m. när de bygger sitt drömhus. Vidare kommer du även möta konsumenter som planerar att byta t.ex. sitt kök i befintligt boende samt övriga Vedumkunder.

Säljcyklerna har varierande ledtider och det krävs att du är strukturerad och noggrann för att löpande upprätthålla bra dialoger med kunderna. Beroende på vilken typ av kund du hjälper tillkommer olika typer av administration kopplat till försäljningen som exempelvis sammanställa offerter och uppritning.

Tjänsten passar dig som söker efter en stabil arbetsplats och vill tillhöra ett engagerat team på 7 personer där man är måna om varandra och att tillsammans uppnå uppsatta mål. Vedum lägger fokus på att skapa en miljö och kultur som får deras medarbetare att må bra och växa både som människor och i sin roll.

Vi söker dig som

 • Har en gymnasial utbildning med ekonomisk eller teknisk inriktning.

 • Har säljerfarenhet, gärna av liknande produkter till konsument.

 • Har grundläggande kunskap i affärsjuridik.

 • Talar svenska och engelska obehindrat då kommunikation med kunder sker på båda språken.

 • Har goda kunskaper i windowsbaserade program.

Kunskap i köksritningsprogrammet Winner, produktkännedom om köks- och badrumsinredningar, eller en eftergymnasial utbildning inom sälj eller inredning är meriterande men inte något krav.

I denna rekryteringsprocess kommer vi att lägga stor vikt vid de personliga egenskaperna. Som person är du noggrann och ansvarstagande i ditt arbetssätt då du självständigt kommer ansvara för dina kunder och olika projekt. För att passa in i rollen krävs det att du utstrålar en trygghet och stabilitet i dina rådgivande samtal med kunderna. Du skapar och upprätthåller kundrelationer med en hög kommunikativ förmåga på ett självklart och långsiktigt sätt. Då det är en tight arbetsgrupp med mycket dialog emellan varandra är det viktigt att du har en bra samarbetsförmåga och är hjälpsam för att tillsammans föra Vedums utställning i Göteborg framåt. Din personlighet är avgörande för tjänsten och för att trivas och lyckas behöver du vara en engagerad och positiv person med ett målinriktat och drivet förhållningssätt.

Övrig information

 • Start: Enligt överenskommelse.

 • Omfattning: Vikariat till Sep 2022. Eventuell möjlighet till förlängning.

 • Lön: Marknadsmässig.

 • Schema: Rullande schema där du varannan vecka arbetar måndag-lördag och varannan vecka måndag-torsdag.

 • Placering: Hantverksvägen 10, 436 33 Askim

 • Kontaktuppgifter: Rekryteringskonsult Philip Arcangioli.

 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Vedums önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work.

Information om företaget

Vedum Kök & Bad

Dela detta jobb

Säljare till Vedum Kök & Bad i Askim!

Academic Work