saljjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Saljjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logo

Säljare Trollhättan

Ort
Utgår

2022-10-14

Ansök nu

Säljare Trollhättan

Vi fortsätter att växa och utökar vårt säljteam i vår Trollhättan butik. Vi har ett stort fokus på dynamiska och målinriktade säljteam då vi vill bygga drömteam och öka resultaten på våra arbetsplatser. Vad är det bästa med att arbeta hos Riddermark Bil? Kika på denna video så får du en inblick i vår vardag.

Arbetet som säljare i våra butiker passar både dig med tidigare säljerfarenhet och ett genuint intresse för försäljning och affärer, men även dig som saknar erfarenhet och istället har en vinnarskalle och älskar att överprestera. Bilkunskap är ej betydande för din möjlighet att lyckas hos oss, här är det endast din drivkraft och ansvarskänsla som avgör.

Hos oss är en hög aktivitetsnivå självklar och vi vill att du gillar att bygga långsiktiga och värdeskapande relationer med dina kunder. Vi är landets största begagnathandlare och levererar idag ca 70-100 bilar om dagen d.v.s. tempot är högt och möjligheterna många. Vi rekryterar främst internt till lediga chefspositioner vilket gör oss till den perfekta platsen för dig som vill göra karriär. Att gå från säljare till butiks- och säljchef och även områdesansvarig för flera butiker är en resa flera av våra anställda gjort- hos oss finns alltid utrymme att utvecklas så länge du visar att du vill

  • Älskar du kundkontakt?

  • Vill du utvecklas och göra karriär?

  • Gillar du att slå gamla rekord och arbeta för egna och gemensamma resultat?

Då kan du vara rätt medarbetare för oss- och vi, arbetsplatsen - för dig.

Att sälja hos oss i rollen som säljare på Riddermark Bil jobbar du med försäljning i våra butiker eller via huvudkontoret i Alvik. Du är bolagets ansikte/röst utåt och du syr ihop affärerna oavsett om det gäller ren försäljning, värdering av kundernas befintliga objekt eller klassiska affärer med inbyten. Du ansvarar över bilaffärens alla steg där du är delaktig från att hitta rätt objekt till varje affär till att bilen levereras hem till kund och eventuell efterföljande kundvård.

Låter det spännande men komplicerat? Oroa dig inte, vi lär upp dig!

Vid start kommer du få ta del av vår digitala säljutbildning för att få den bästa starten.

Du jobbar i team om ca 6-12 personer med en säljchef som har till uppgift att leda gruppen mot tydliga gemensamma mål och du arbetar butikstider efter uppsatt schema. Vi erbjuder en modern arbetsplats i ett snabbväxande och lönsamt företag som ständigt står i fronten och utvecklar bilbranschen i Sverige med nya idéer och digitala verktyg. Innovation och kreativitet rankas högt hos oss.

Så varför ska du söka? Se vad några av vad våra kvinnliga medarbetare säger.

Välkommen med din ansökan, via mail till: issa.d@riddermarkbil.se

Bifoga CV och personligt brev. Märk ansökan "säljare Butik"

Omfattning: Heltid Anställning: Tillsvidare Lön: Fast plus provision

Startdatum: Enligt överenskommelse.

Vi är idag över 350 anställda fördelade på 14 butiker, ett logistikcenter och ett huvudkontor. Trots vår storlek beskrivs vi ofta som ett mindre familjebolag, här får du vara med och påverka och hjälpa till att hela tiden styra vår tillväxt i rätt riktning med fler och nöjdare kunder. Riddermark bil är ett utav Sveriges mest expansiva företag, den självklara marknadsplatsen för begagnade bilar. Stolt leder vi utvecklingen inom försäljning och avyttring av begagnade bilar genom lagarbete, nytänkande och lyhördhet. Med flera stora anläggningar i Sverige hjälper vi privatpersoner och företag med sina bilaffärer. Vi bygger och utvecklar egna IT-system om vi helt enkelt anser att det saknas tillräckligt bra sådana, och varje dag strävar vi efter att göra allting lite bättre. Våra medarbetare rekryteras främst för sin förmåga att leva upp till våra viktiga värderingar - ärlighet, ansvar,trygghet, engagemang och espekt - något som gör oss starkare och är uppskattat av våra under.

 

 

 

 

Dela detta jobb

logo
Säljare Trollhättan

Riddermark Bil AB