saljjobb.se

Ravemas verktygsavdelning växer och vi behöver därför förstärkta vårt team med en eller flera Säljare i vårt södra distrikt som omfattar Skåne, Blekinge och Småland.

Arbetsuppgifter

Som Säljare hos oss på Ravema kommer du att kunna erbjuda våra kunder marknadens bästa sortiment av industriellt förbrukningsmaterial. Ravema har sedan 2013 varit partner till Europas ledande vektygsdistributör Hoffmann Group. Vi ansvarar för försäljning och mark¬nadsföring i Sverige, Norge och Finland med ett fantastiskt brett utbud av verktyg.
I rollen som Säljare ansvarar du för att planlägga, avtala och genomföra kundbesök, och identifierar själv behov och föreslår lösningar i nära samarbete med kunden. Då en stor del av kundbasen finns i södra Sverige ser vi gärna att även du är bosatt här. Viktigast är dock att du har flexibiliteten att resa över hela ditt geografiska ansvarsområde, med hemmet som utgångspunkt. Du har budget- och resultatansvar och rapporterar till affärsområdeschef för Verktyg.

Vem är du?

Vi tror att du idag jobbar som Säljare och är bekväm med att arbeta självständigt. Vi tror också att du har erfarenhet av industriell försäljning, men viktigast är din person¬lighet och din energi samt din vilja att skapa resultat. Du är en duktig relations¬byggare, trivs bra i förhandlingar och är långsiktig i ditt arbete.

Varför Ravema?

Vi bygger våra affärer och relationer på vår värdegrund; förtroende, engagemang och hållbarhet. Du är välkommen in i en bransch som ständigt förändras och förnyas - vilket vi och vår personal också gör. Som anställd på Ravema ska man trivas och känna en glädje och stolthet för det man jobbar med - här blir man inte en i mängden, man blir en del av en gemenskap.

Ansökan

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Affärsområdeschef Anders Jinglöv på tel. 070-346 68 36 eller e-mail: anji@ravema.se

Sista ansökningsdag är 2019-02-17, men intervjuer kommer att hållas löpande.

Vi ser fram emot Din ansökan!

Säljare Verktyg

Företag Ravema AB
Ort
Kategorier
Utgår

2019-04-22

Ansök nu

Dela detta jobb