saljjobb.se

Säljchef

Ort
Kategorier
Utgår

2019-07-03

Ansök nu

Säljchef

Heltid
Tillsvidare
Vanlig anställning

Säljchef

Solel är framtiden - Sök utan cv!

Tror du på Solel som framtida energikälla och att värmepumpar och fönster kan spara energi och höja fastigheters värde? Lämnar du ofta ett gott intryck, är positiv och gillar utmaningar samt vill utveckla och styra personal? Är du dessutom skicklig inom försäljning? Med vår kunskap och produkter är vi övertygade om att vi tillsammans kan lyckas, bara du har rätta viljan och rätt egenskaper.

Nu söker vi dig som vill hjälpa kunder att tjäna pengar samt spara energi genom att sälja energibesparande fönster, värmepumpar och solel. Vi arbetar med bokade besök och uppsökande försäljning vilket innebär att man träffar kunderna direkt på fält samt vid Event som t.ex mässor och marknader.

I din roll som säljchef hos oss erbjuder vi dig allt stöd du behöver för att lyckas och framförallt produkter som är av stort intresse för alla husägare. Många funderar idag på att byta fönster, installera solel, byta tak, byta ytterdörr, montera värmepump osv, osv.

Vi har hela energipaketet att erbjuda!

Energihem söker dig som:

 • Har lätt för att uttrycka dig på vältalig svenska
 • Motiveras av personlig utveckling och resultat
 • Triggas av att utveckla gruppen samt individen
 • Målmedveten och tävlingsinriktad
 • Serviceinriktad
 • Tycker om att arbeta i eget tempo
 • Kan argumentera för din sak

Energihem erbjuder:

 • Garantilön och bra provision
 • Stora utvecklingsmöjligheter i vårt snabbväxande företag
 • Arbetsverktyg i form av iPad och arbetskläder
 • Arbetsbil
 • Kvalitativ utbildning inom ledarskap, säljteknik och personlig utveckling.
 • Kunskap och utbildning i energisparande produkter.
 • Månadstävlingar med priser som utlandsresor, bonusar, Apple produkter m.m.

Har du inga tidigare erfarenheter från branschen?

Ingen fara, hos Energihem kommer du tillsammans med erfarna chefer, säljutbildare och kollegor få allt stöd för att lyckas. Energihem arbetar kontinuerligt med coachning och kompletterande utbildningar för att erbjuda dig det bästa förutsättningarna.

Vill du vara en del av denna resa och växa med oss?

Ring oss nu på en gång så berättar vi mer. Vi söker en säljare inte en administratör så direkt kontakt gillar vi.

Kontakta Jens Brismo på 070-9605015

Om arbetsgivaren

Energihem hjälper fastighetsägare att tjäna pengar och öka värdet på sin fastighet med hjälp av solceller, dörrar, fönster- och takbyte samt värmepumpar. Vi tillhandahåller både produkt och montering då vi har egna montörer som genomför arbetet. Vi är ett expansivt företag på frammarsch. På kort tid har vi också tagit stora marknadsandelar inom fönsterbyte med vårt unika koncept - snabba säkra montage till rätt pris med färdiga lösningar.

Tack vare lång erfarenhet från den privata marknaden och våra produkter som ligger i tiden förutspås vi med goda recensioner, bli en ledande aktör i landet. Vår mission är att både våra kunder och vår natur ska bli vinnare av de lösningar vi säljer och monterar. Vår vision är att bli en ledande aktör i Sverige inom försäljning av Solel och fönsterbyten.

Vi på Energihem satsar alltid på att göra det så enkelt som möjligt för våra kunder. Vi svarar för ett komplett åtagande med försäljning och montering av alla våra produkter med rådgivning, projektering och besparingskalkyler för att våra kunder ska kunna välja rätt sorts energibesparande produkter till just sin unika situation. För oss är det viktigt att kundens investering ger en besparing för plånboken och samtidigt bidrar till en bättre miljö.

Arbetslivserfarenhet

Försäljningschef, 2-4 års erfarenhet (Meriterande)

Körkort

B

Lön

Lönetyp: Fast och rörlig lön

Dela detta jobb

Säljchef

Energihem i Sverige AB