saljjobb.se

Logo

Säljchef till Mockfjärds Fönster AB

Ort
Kategorier
Utgår

2019-09-01

Ansök nu

Säljchef till Mockfjärds Fönster AB

Ansök senast: 2019-09-01

Borlänge

Mockfjärds Fönster AB är Sveriges ledande fönsterbytare. Vi har framgångsrikt bytt fönster för fastighetsägare och bostadsrättsföreningar sedan 1997. Vi är ett expansivt familjeföretag från Dalarna som ingår i den världsledande VKR-Gruppen från Danmark. Vi växer ständigt och har många nya mål i sikte. Fönsterbyte till fastighetsägare är det segment som vi ser stor potential i framöver och därför söker vi nu ytterligare medarbetare som vill vara med om att förändra fönstersverige.

Vi söker nu en

SÄLJCHEF

Arbetsuppgifter

Du har ansvar för den totala försäljningen inom Entreprenad. I huvudansvaret ingår att planera verksamheten på ett sådant sätt att uppsatta mål infrias vad gäller försäljning, lönsamhet, kvalitet och miljö. I rollen ingår säljarbete med Svealand som huvudområde. Du skapar själv affärsmöjligheterna och genomför hela säljarbetet. Du kommer arbeta med bostadsrättsföreningarnas styrelser samt fastighetsbolagens beslutsfattare främst. Du har personalansvar för affärsområdets säljare, 4-5 personer fördelat i Svealand och Götaland.

Kvalifikationer

Det är en fördel om du har högskoleutbildning inom bygg men du kan också ha förvärvat relevant kompetens genom en bakgrund inom ledarskap i en försäljningsorganisation. Du har kännedom om byggprocessen och ett stort intresse för branschen. Du har också erfarenhet av B2B-försäljning.

Dina personliga egenskaper är viktigast för oss. Vi ser att du behöver vara trygg i dig själv och din förmåga att möta många olika typer av människor. Du är målinriktad och jobbar hårt och uthålligt mot målen med relevant uppföljning och rapportering.

En viktig del hos oss är lagandan, vi arbetar som ett team hos oss och vi ser att du bidrar till att upprätthålla denna atmosfär. En rättvis, tydlig och relationsorienterad lagbyggare.

Du har goda kunskaper i svenska språket, office-paketet och har körkort B då tjänsten innehåller mycket resor. Mälardalen och Stockholm är våra tillväxtområden och fokus kommer ligga där.

Anställningen

Tjänsten är tillsvidare på heltid med placeringsort Stockholm eller Borlänge. Du ingår i ledningsgruppen för Entreprenad och rapporterar till Affärsområdeschef Entreprenad.

Vad kan Mockfjärds erbjuda?

Vi erbjuder dig stora möjligheter till personlig utveckling i ett bolag med ett starkt varumärke och i en stor koncern med aktiva samarbeten mellan bolagen ifrån olika länder.

Vi fortsätter leda och utveckla personalen och verksamheten med digitala stöd som blir avgörande för att vara långsiktigt konkurrenskraftig samt att fortsätta ta marknadsandelar.

Vi interagerar inom vårt eget affärsområde Entreprenad med ca 15 st anställda där vi har en stor öppenhet och dialog hur vi kan bli bättre och lär oss längs resan. Vi är också tillsammans med affärsområde Konsument i flera större sammanhang, där vi tillsammans är ca 65 st anställda + agenter och montörer totalt ca 400 personer. Dessutom är samarbetena med våra koncernbolag och främst fönsterfabrikerna en viktig del i vår gemensamma strategi CLEAR. 

Vi erbjuder dig arbete med förtroendearbetstid och med stort eget ansvar och tillhörande befogenheter. Du har goda utvecklingsmöjligheter inom bolaget med olika specialkunskaper samt även inom koncernen. Framför allt får du komma till ett härligt positivt gäng medarbetare i affärsområdet Entreprenad!

Så här rekryterar vi

I våra rekryteringar samarbetar vi med Hansson & Partners. Din ansökan lämnar du via hemsidan www.hanssonpartners.com senast den 1 september.

Vi arbetar kompetensbaserat i våra rekryteringar, vilket bland annat innebär att vi kommer genomföra personlighetstest och begåvningstest samt djupintervjuer kring de kompetenser vi ser är viktigast för rollen.

Du är varmt välkommen att kontakta någon av rekryteringskonsulterna på Hansson & Partners under hela processen om något är oklart för dig.

Anna Hansson, anna@hnpar.com, 070-695 64 63

Martin Ogemar, martin@hnpar.com, 072-237 21 30

För att läsa mer om Mockfjärds Fönster besök gärna deras hemsida: https://mockfjards.se/

Varmt välkommen med din ansökan!

Dela detta jobb

Logo
Säljchef till Mockfjärds Fönster AB

Mockfjärds Fönstermästaren AB