saljjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Saljjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
Logga

Säljchef till Riddermark Bil AB - Trollhättan

Ort
Utgår

2021-12-05

Ansök nu

Säljchef till Riddermark Bil AB - Trollhättan

Riddermark Bil är Sveriges största och snabbast växande marknadsplats för begagnade bilar. Idag består bolaget av 250 medarbetare på 13 olika anläggningar i Sverige. Här är gemenskap, en familjär atmosfär och möjligheten till personlig utveckling viktiga delar trots bolagets storlek. Nu utökar vi vår verksamhet ytterligare och söker därför en säljledare till vår nya butik i Trollhättan.

Instore Business söker för Riddermark Bil AB's räkning: Säljchef till sin nya anläggning i Trollhättan

Vi på Riddermark Bil AB fortsätter vår fantastiska tillväxtresa och öppnar inom kort vår 14:e anläggning. Så om du drivs av försäljning, att skapa resultat, bygga starka team, leda och planera en verksamhet och människor ska du genast söka denna tjänst och var med från start.

Din roll i vårt team:
På Riddermark Bil bygger vi i starka team som jobbar mot så väl gemensamma som individuella mål. Teamet är uppbyggt av utpräglade vinnarskallar som drivs av viljan att vara den bästa säljaren på individuell nivå och samtidigt vara en del av det bästa och mest sammansvetsade gäng av likasinnade eldsjälar som kan tänkas. Vi ser på försäljning som en konst och tävlingsform som man aldrig är fullärd inom. Du ansvarar för att svetsa samman gänget på anläggningen och med energi och glädje få ditt team att leverera och trivas, samt att självklart leverera den bästa kundupplevelsen.

Vi vet att ingen kedja är starkare än dess svagaste länk och det är därför vi sporrar, hjälper, respekterar, pushar och utmanar varandra för att bli det bästa teamet vi kan vara och nå de absolut bästa resultaten.

Vi söker dig som:

  • Har ett coachande ledarskap

  • Leder genom att vara en bra förebild

  • Kan och vill jobba hårt för att nå resultat

  • Är strukturerad och välplanerad

  • Har ett förtroendefullt och professionellt sätt

  • Jobbar smart, gör rätt saker, prioriterar

Vi kommer att lägga stor vikt vid din personlighet. Du är utåtriktad och har lätt för att ta folk och skapa bra relationer. Du söker utmaningar i jobbet och trivs med tuffa resultatkrav för verksamheten. 

Vi arbetar modernt och kundfokuserat och affärerna görs lika enkelt och snabbt som noggrant och personligt. I rollen som säljchef på Riddermark Bil arbetar du nära säljarna och kunderna.  

Tycker du att detta låter som en beskrivning av Dig och Ditt nästa steg i karriären? Sök då tjänsten redan idag!
 

Våra ledord:
Stolt leder och utvecklar vi kundens mest attraktiva marknadsplats genom att ständigt förändra, förbättra samt alltid vara lyhörda och ärliga. 

Våra ledord genomsyrar allt vi gör – även våra rekryteringsprocesser. För de sökanden som går vidare i våra rekryteringsprocesser och är aktuella för anställning genomförs  bakgrundskontroll samt kreditupplysning och redan till andra intervjun vill vi att ni har med ett utdrag ur belastningsregistret.

Tillträde: Mitten av januari 2022
Tjänstens omfattning: Heltid tillsvidare med inledande 6 månaders provanställning.
Sista ansökningsdag: 2021-12-05

Kontakta oss

Liselott Nejdeblad Hallstensson 

+46702486990

liselott.hallstensson@instorebusiness.se

 

Dela detta jobb

Logga
Säljchef till Riddermark Bil AB - Trollhättan

Instore Business AB