saljjobb.se

Säljkonsult sökes till Concito Consulting i Malmö

Företag Eterni Sweden AB
Ort
Utgår

2021-11-14

Ansök nu

Säljkonsult sökes till Concito Consulting i Malmö

Vill du få nya kunder och ökad försäljning?
Vi förbättrar framtiden för företag, organisationer och människor. Med passionerade och affärsdrivna kollegor inom mötesbokning och marknadsanalyser skapar vi framgång för våra kunder. Vi får människor och företag att växa och drivs av övertygelsen att vi gör varandra bättre.

Vi grundades 2016 och har sedan starten växt organiskt, vi är idag ca 10 anställda. Vi har kontor i Malmö och Stockholm samt samarbetspartners i andra städer.


Brinner du för B2B försäljning? Är du duktig på att knyta nya kontakter och har erfarenhet av nykundsbearbetning? Vill du arbeta på en konsultfirma som samarbetare med de mest ansedda bolagen i Sverige? Då skall du söka denna tjänst som tar både dig och din karriär till en helt ny nivå!

ARBETSUPPGIFTER
Du kommer arbeta som konsult inom försäljning och marknadskontakter för de kändaste aktörerna på marknaden, se www.concito.se. Du hanterar allt från segmenteringar till att hitta rätt beslutsfattare samt ta den första relationsbaserade kontakten med kunderna. Stort fokus läggs på ett strukturerat arbetssätt och att kunna hantera personliga kontakter på högsta nivån i svenskt näringsliv.

Du kommer främst att utföra arbetsuppgifter som:
 

  • Säljkontakter genom telefon och mejl.

  • CRM och administrativt säljarbete.

  • Projektansvar och rapportering internt samt mot slutkund.


PERSONLIGA EGENSKAPER OCH KVALIFIKATIONER
Concito Consulting söker dig som värderar ett gott samarbete internt och ser det som en självklarhet att allt vidareutvecklas. För att trivas i rollen som Säljkonsult behöver du ha ett intresse för försäljning och tillhörande administration samt vara ansvarstagande med god arbetsmoral. Vidare känner du dig bekväm i kunddialoger och du har inga problem med att planera ditt eget arbete samt vara initiativtagande. Din nyfikenhet och din vilja att prata med nya människor hjälper dig att lyckas i ditt arbete.

Viktigt för tjänsten:
 

  • Tidigare erfarenhet av nykundsbearbetning inom B2B.

  • Strukturerat arbetssätt och driven personlighet.

  • Mycket god svenska och engelska i tal och skrift.

  • God system- och datorvana.


OM TJÄNSTEN
Tjänsten som Säljkonsult är ett konsultuppdrag på helst heltid som sträcker sig tills vidare med start omgående, du blir till en början anställd hos Eterni Sweden AB. Arbetstiderna är främst måndag-fredag 08.00-17.00.

ÖVRIGT
Sök tjänsten genom att klicka på ”sök denna tjänst” längst upp på den här sidan. Vi arbetar med löpande urval så vänta inte med att skicka in din ansökan. Dina frågor angående rekryteringsprocessen svarar Julia Arnqvist Collijn på via julia.a.collijn@eterni.se.

Varmt välkommen med din ansökan!

Dela detta jobb

Säljkonsult sökes till Concito Consulting i Malmö

Eterni Sweden AB