saljjobb.se

SÄLJKOORDINATOR TILL CONTURA

Företag Nibe AB
Ort
Kategorier
Utgår

2019-12-01

Ansök nu

SÄLJKOORDINATOR TILL CONTURA

Contura som har huvudkontor i Markaryd ingår i det framgångsrika affärsområdet NIBE Stoves som har en årsomsättning på cirka 2,5 miljarder kr. Produktsortimentet består av braskaminer, insatser och kassetter med tillhörande skorstenssystem. 

Contura är marknadsledande i Sverige och har en starkt växande exportförsäljning.

ARBETSUPPGIFTER:

I rollen som säljkoordinator får du ett utvecklande arbete med mycket varierade uppgifter. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter:

  • Samordning och utveckling av prognosarbetet som en spindel i nätet mellan försäljning och produktionsplanering
  • Analys av trender och validering månadsvis av prognosticerat behov
  • Kontinuerligt stämma av behov och tillgänglighet av braskaminer, skorstensdetaljer och tillbehör
  • Framtagning av underlag till försäljningschef och produktionsplanering för beslut om prioriteringar och ändringar
  • Ingår i försäljningsteamet och rapporterar till försäljningschef Contura

 DIN BAKGRUND:  

Det är viktigt att du har ett strukturerat arbetssätt och är ansvarstagande, noggrann med en god känsla för detaljer. Du ska även vara van vid att arbeta självständigt och lösningsorienterat. Vidare måste du ha en god numerisk förmåga och en analytisk ådra. 

Vi söker dig som har minst gymnasieutbildning och erfarenhet som säljkoordinator eller från roll med liknande arbetsuppgifter är meriterande. Du är en van användare av MS Office (främst Excel) samt affärs- och säljstödsystem och har en vilja att vara med och förfina dessa tillsammans med oss, Erfarenhet av tillverkande industri är fördelaktigt. Du behärskar NIBEs koncernspråk engelska väl i tal och skrift, vilket är nödvändigt för kontakter med dotterbolagen.

ANSÖKAN:

Vi tillämpar löpande rekrytering varför vi önskar din ansökan snarast, dock senast den 1 december 2019. Ansökan sker via vår webbsida www.nibe.se under "lediga tjänster. Önskas mer information vänligen kontakta någon av kontaktpersonerna.

FAKTA OM NIBE

NIBE AB är en modern och framgångsrik industri med en omsättning på drygt 4 miljarder kr/år med närmare 1 200 anställda i Markaryd. NIBE tillhör de marknadsledande i Europa med ett produktsortiment som består av marknadens bredaste program av värmepumpar, varmvattenberedare, solpaneler, biobränsleprodukter, ventilationsprodukter, fjärrvärmeutrustning mm.

NIBE Stoves ingår i det börsnoterade NIBE Industrier som har en omsättning på cirka 22 miljarder kr och cirka 17 000 anställda i drygt 30 länder.

 

KONTAKTPERSONER

Rickard Olson

Försäljningschef Sverige,

0433-27 30 00

Rickard.Olson@contura.se

Magnus Blomsterberg

HR-ansvarig

0433-27 30 00

magnus.blomsterberg@nibe.se

Dela detta jobb

SÄLJKOORDINATOR TILL CONTURA

Nibe AB