saljjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Saljjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Säljledare Kolonial

Företag Yobber AB
Ort
Utgår

2022-08-31

Ansök nu

Säljledare Kolonial

Vår vision ”Grönast på ön”! Ett ständigt pågående arbete hos oss för att sälja varor hållbart med fokus på Hälsa, Miljö & Ekologi. Förutom vårt stora miljöfokus är vi en matinspirerande butik som satsar på bra färskvaror och hög personlig service. Nöjda kunder är det viktigaste för oss och vi vill alltid ge bästa möjliga service och försöka överträffa våra trevliga kunders förväntningar. Vi vill att både kunder och personal ska längta till oss!

Förutom vårt stora miljöfokus är vi en matinspirerande butik som satsar på bra färskvaror och hög personlig service. Nöjda kunder är det viktigaste för oss och vi vill alltid ge bästa möjliga service och försöka överträffa våra trevliga kunders förväntningar. Vi vill att både kunder och personal ska längta till oss.
Vi söker dig som älskar mat och service och kan skapa glädje och energi i din arbetsdag!
Som säljledare kolonial är du ansvarig för den dagliga driften tillsammans med övriga säljledare, avdelningens budget och uppföljning och planering, kampanjer samt kontakt med leverantörer.
Du har intresse av och kunskap om sortimentet har god datorvana. Är resultatorienterad och ha förmåga att prioritera. Du har kunskap i grundläggande butiksekonomi, gärna tidigare vana från Store Office och A & B. Du bör tycka om att arbeta i ett högt tempo och har förmågan att organisera och arbeta strukturerat även i stressiga situationer. Har du tidigare erfarenhet som säljledare eller liknande roll och vill utvecklas vidare?
Du behärskar god svenska i tal och skrift. Stämmer detta in på dig är du välkommen att söka. Intervjuer sker löpande så vänta inte med att söka. Tjänsten är en tillsvidareanställning på 38 tim

Dela detta jobb

Säljledare Kolonial

Yobber AB