saljjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Saljjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Säljledare Ost/Chark

Företag Yobber AB
Ort
Utgår

2022-09-30

Ansök nu

Säljledare Ost/Chark

Vill du vara med och utveckla vår delidisk? Vi har precis byggt om och har en ny härlig delidisk med nya möjligheter!
Vi söker dig som älskar mat och kan skapa glädje och energi i din arbetsdag tillsammans med våra kunder och dina medarbetare.
Som säljledare ost & chark är du ansvarig för den dagliga driften, avdelningens budget och uppföljning och planering, kampanjer samt kontakt med leverantörer.
Du har intresse av och kunskap om sortimentet har god datorvana. Är resultatorienterad och ha förmåga att prioritera. Du har kunskap i grundläggande butiksekonomi, gärna tidigare vana från Store Office och A & B. Du bör tycka om att arbeta i ett högt tempo och har förmågan att organisera och arbeta strukturerat även i stressiga situationer.
Du ingår också i teamet och driften av vår manuella delikatess där ni arbetar som ett lag och självklart stöttar varandra. Har du tidigare erfarenhet från butikskök, delikatessavdelning eller liknande roll och vill utvecklas vidare?

Vår vision ”Grönast på ön”! Ett ständigt pågående arbete hos oss för att sälja varor hållbart med fokus på Hälsa, Miljö & Ekologi. Förutom vårt stora miljöfokus är vi en matinspirerande butik som satsar på bra färskvaror och hög personlig service. Nöjda kunder är det viktigaste för oss och vi vill alltid ge bästa möjliga service och försöka överträffa våra trevliga kunders förväntningar. Vi vill att både kunder och personal ska längta till oss!
Du behärskar god svenska i tal och skrift. Stämmer detta in på dig är du välkommen att söka. Intervjuer sker löpande så vänta inte med att söka. Tjänsten är en tillsvidareanställning heltid

 

Dela detta jobb

Säljledare Ost/Chark

Yobber AB