saljjobb.se

Säljstöd/Innesäljare- E-mobility Nordic (Stockholm/ Göteborg)

Företag Vattenfall AB
Ort
Utgår

2021-08-01

Ansök nu

Säljstöd/Innesäljare- E-mobility Nordic (Stockholm/ Göteborg)

Vill du bli en del av resan mot ett fossilfritt samhälle tillsammans med oss? Vi på Vattenfall har som mål att vi och våra kunder skall kunna verka och leva utan fossila bränslen inom en generation. Äntligen händer det – nu är elbilarna här och de behöver laddas! Vill du spela en viktig roll när det gäller att erbjuda laddningslösningar för elfordon? Följ i så fall med oss på vår resa mot att bli marknadsledande i Europa. 

E-mobility Nordic – en av Vattenfalls nyaste och mest intressanta affärsenheter – söker nu ett Säljstöd/Innesäljare.

Tillsammans med dina kompetenta och drivna kollegor kommer du att spela en viktig roll i att bygga upp en ny verksamhet och nå våra ambitiösa mål – samtidigt som vi bidrar till ett mer klimatsmart liv.

Vi strävar efter att bli marknadsledande genom att erbjuda laddlösningar som ger en förstklassig kundupplevelse. Vi arbetar både nära våra kunder och partners samt genom flera olika kanaler. I och med att marknaden fortfarande formas har vi ett flexibelt arbetssätt där vi ständigt vidareutvecklar vår verksamhet och vårt erbjudande i det dagliga arbetet.
 
Som säljstöd kommer du att;
• Ta emot, följa upp, kvalificera och fördela inkommande leads
• Vara superuser i CRM
• Administrativt stötta säljarna (ex vis vid orderläggning och offerering)
• Ingå som administrativt stöd i kundteam mot vissa nyckelkunder
• Bedriva eget innesälj
• Aktivt driva utveckling mot ett effektivare sälj
 
Dina kvalifikationer och erfarenheter;
• Förmåga att förstå och vilja att lösa kundbehov
• Van att arbeta i CRM-system
• God vana att arbeta med digitala lösningar och system
• Grundläggande kunskaper inom el
• Kan kommunicera flytande på svenska och engelska

Din profil och personlighet;
• Motiveras av att hjälpa andra
• Problemlösare
• Tycker om att ta initiativ och driva utveckling
• Ordningsam och strukturerad
 
Placeringsort: Stockholm (Solna) / Göteborg/ Uppsala

Vänligen skicka in ditt brev och CV via länken nedan. Sista dag för ansökan är 01:e augusti 2021. Välkommen att ansöka! Vi tar inte emot ansökningar via mail eller efter sista ansökningsdatum. Löpande urval tillämpas

Vi erbjuder:
Förutom att du får vara med och forma framtidens smarta energisamhälle erbjuder vi dig ett utvecklande och omväxlande arbete med många kontaktytor. För oss på Vattenfall är det viktigt att arbete och privatliv har en god balans, därför erbjuder vi flexibilitet i arbetet samt möjlighet till att arbeta hemifrån vid behov. Vi har även en hel del andra personalförmåner som exempelvis arbetstidsförkortning, förmånliga tjänstepensionsavtal, föräldraledighetstillägg med mera. Läs mer om våra förmåner här: https://careers.vattenfall.com/se/jobba-med-oss/ersattning-formaner/

Vårt huvudkontor ligger i Arenastaden Solna intill Mall of Scandinavia, bara 8 minuter från centralstationen. Alla anställda erbjuds gratis arbetshälsovård och rabatter på hälso- och välbefinnande. Som Vattenfallanställd är det lätt att träna tack vare vår egen idrottshall, gym och idrottsföreningar. 

Mer Information
För mer information om positionen är du välkommen att kontakta försäljnings- och marknadschef E-mobility Nordic, Mattias Lindblom 0730 38 98 62. För frågor om rekryteringsprocessen kontakta rekryterare, teri-anne.brink@vattenfall.com

Fackliga representanter nedan nås via växeln: 08-739 50 00.
Per Svensson (Akademikerna), Kenneth Lindkvist (Unionen) and Cecilia Bodin (Ledarna).

Om oss:
Vattenfall är en del av Sveriges kritiska infrastruktur, därmed är många av våra tjänster säkerhetsklassade. Är denna tjänst säkerhetsklassad kommer säkerhetsprövning genomföras innan anställning, i enlighet med säkerhetsskyddslagen. 

Vi är övertygade om att mångfald bidrar till att bygga ett mer lönsamt och tilltalande företag och strävar efter att vara goda förebilder när det gäller mångfald. Vattenfall arbetar aktivt för att alla medarbetare ska ha samma möjligheter och rättigheter oavsett ålder, etnisk eller kulturell bakgrund, könstillhörighet, religion/tro, sexuell läggning eller funktionsförutsättning.Läs mer om hur vi arbetar med mångfald och inkludering här.

Dela detta jobb

Säljstöd/Innesäljare- E-mobility Nordic (Stockholm/ Göteborg)

Vattenfall AB