saljjobb.se

Logga

Säljsupport

Ansök nu

Säljsupport

Hos oss är medarbetarna motorn, hjärtat och hjärnan i vår verksamhet!

Som anställd i Derome är du en del av ett företag med stor drivkraft och fokus på tillväxt. Våra medarbetare bidrar genom hela värdekedjan - från skog till färdigt hus - med engagemang, kompetens, prestigelöshet och affärsmässighet.

Hos oss vill vi att du utvecklas, utmanas och uppmuntras. Därför erbjuder vi dig ett gott arbetsklimat med kollegor och ledare som stöttar och utmanar dig, spännande och innovativa projekt, möjlighet att planera din karriär och utvecklas både i din roll och inom koncernen - i en värld i ständig tillväxt. Hos oss värdesätter vi ett hälsosamt och balanserat arbetsliv där du tillsammans med kollegor skapar ett öppet, positivt och inkluderande arbetsklimat.


ARBETSUPPGIFTER
Vi behöver nu förstärkning till vår försäljningsorganisation på Derome Timber! Som Säljsupport på vår exportavdelning ansvarar du och dina kollegor för daglig orderläggning av ordar av virke till våra kunder. Du agerar som länk mellan kunder, produktion och transport. Trivs du med att arbeta administrativt, i en position med många kontaktytor både internt som externt och är dessutom en god kommunikatör? Då är jobbet som Säljsupport hos oss något för dig. Du kommer vara en del av ett team av Säljsupport och Kundansvariga säljare där ni tillsammans driver säljarbetet framåt. Det innebär att administrativt hantera och lösa kundärenden, högt som lågt.

KVALIFIKATIONER
Du har gymnasiekompetens samt god telefon- och datorvana. Om du har arbetat i en kundnära roll tidigare, kanske inom kundservice eller försäljning, eller har utbildning inom försäljning och eller administration ses det som meriterande, men är inget krav. Du ska ha mycket goda kunskaper i svenska och engelska i såväl tal som skrift.

Vi lägger stor vikt vid din personlighet. Tjänsten ställer stora krav på ordningssinne och kräver ett strukturerat arbetssätt. Arbetet kan tidvis vara intensivt, varför du bör vara van vid att ha många bollar i luften. Som person ser vi att du är en teamspelare då tjänsten innebär ett tätt samarbete med övriga medarbetare i teamet.

Vi tror att du kommer att trivas i en organisation med högt driv med ett okomplicerat förhållningssätt. Vi tror dessutom att du kommer att trivas med ett arbetsklimat som värdesätter ett långsiktigt och ansvarstagande arbetssätt.

ÖVRIG INFORMATION
På är vi ett gott gäng! Hos oss kan du vänta dig ett spännande och utvecklande arbete i ett dynamiskt och framgångsrikt företag med korta beslutsvägar och ett starkt varumärke. Engagerade ledare och goda utvecklingsmöjligheter bidrar till att vi har nöjda och stolta medarbetare. Under introduktionen får du går bredvid en av kollegorna i teamet och du får tid att lära dig vårt arbetssätt och vår kultur.

Vi arbetar för ökad mångfald och en jämn könsfördelning och ser gärna en spridning i ålder och etnisk/kulturell bakgrund hos våra medarbetare.

Tjänsten är tillsvidare på heltid. Tillträde är snarast eller enligt överenskommelse. Placering är på vårt kontor i Derome. Mer information om tjänsten lämnas av Teamleader Victoria Mavraj på tel. 0340-66 64 26.

Passar tjänsten ovan in på dig? Tveka då inte, ansök redan idag! Vi vill ha din ansökan senast den 28 augusti eller tidigare då vi tillämpar löpande tillsättning av tjänsten.

Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt från bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare platsannonser.Derome är Sveriges största familjeägda träindustri med en verksamhet som omfattar allt från skog till färdigt hus. Vi sysselsätter 2 200 anställda på fler än 60 orter i Sverige, Norge och Tyskland och omsätter 8 miljarder kronor.
I vår sågverksrörelse driver vi fem sågverk i södra Sverige. Vidareförädlingen omfattar hyvling, hållfasthetssortering, fingerskarvning, lucktillverkning, målning och impregnering. Inom affärsområdet sker även råvaruanskaffning, produktion och försäljning av biobränsle samt tillverkning av emballage.

För mer information om Derome se www.derome.se

Dela detta jobb

Logga
Säljsupport

Derome Byggvaror & Träteknik AB