saljjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Saljjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logo

Säljsupport / Sales Support till Linden IT

Företag Bravura
Ort
Kategorier
Utgår

2022-12-06

Ansök nu

Säljsupport / Sales Support till Linden IT

Är du en nyfiken person som trivs i sociala situationer? Vill du starta din karriär inom försäljning eller rekrytering på ett internationellt bolag som ska etablera sig i Sverige under hösten 2022? Linden-IT är ett väletablerat holländskt bolag som söker en driven och engagerad säljsupport till deras filial i Stockholm!

Om tjänsten

Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos Linden-IT.

Om företaget

Linden-IT är ett snabbt växande IT-bemanningsföretag från Nederländerna med internationella ambitioner som anställer junior och erfaren IT-personal. De anställda erbjuds traineeprogram samt intressanta projekt hos ett stort urval kunder i Nederländerna. De har över 500 anställda och växer fortfarande, huvudkontoret är beläget i Amsterdam och de har tidigare haft liknande företag i Sverige. Därav vet de att det finns en stor marknad för deras tjänster här i Stockholm och förbereder nu öppningen av en ny filial av Linden-IT här till slutet av 2022. Därmed har du nu chansen att bli en av deras första anställda med stor möjlighet att snabbt växa och utvecklas inom företaget.

Arbetsuppgifter

Som säljsupport på Linden-IT är du med och bidrar till företagets framgång genom att söka och hitta nya potentiella kunder eller nya potentiella kandidater för Linden-IT att anställa. Du blir en viktig spelare i företagets etablering i Sverige och arbetar tätt med säljare och rekryterare. I rollen använder du dig av verktyg som LinkedIn Sales Navigator och LinkedIn Recruiter och ser till att kunder och kandidater läggs in i CRM-systemet Salesforce. Du blir både den potentiella kundens och kandidatens första kontakt. Vidare ansvarar du för mailen och svarar kunder och kandidater vid frågor.

På sikt har du stora möjligheter att utvecklas och växa in i rollen som säljare alternativt rekryterare och därefter tilldelas mer ansvar.

• Söka efter nya kunder och kandidater
• Arbeta i LinkedIn Sales Navigator och LinkedIn Recruiter
• Ansvara för mailen
• Stora möjligheter att utvecklas

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper

Linden-IT tror på potential och driv framför erfarenhet. Med rätt inställning och anda samt driv och passion för försäljning, relationer och affärer, tror vi att du kan komma hur långt som helst.

Krav:
• Avslutad gymnasial utbildning
• Meriterande med erfarenhet av kundservice eller motsvarande
• Mycket goda kunskaper i svenska och engelska

I rollen som säljsupport räds du inte för att ta första steget till ett samtal, därtill har du en god kommunikativ förmåga och har lätt för att anpassa dig och din kommunikation efter person och situation. Som person är du nyfiken och motiveras av att sätta igång och driva ditt arbete framåt. Du är resultatfokuserad, sätter upp höga mål för dig själv och arbetar hårt för att uppnå dem. Du tar stort ägandeskap för dina ansvarsuppgifter, utförandet av dessa och säkerställer dess kvalité.

Övrig information

Start: November 2022
Plats: Stockholm, centralt
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här: http://bravura.se/min-profil/fragor-och-svar/

Har du specifika frågor om tjänsten ber vi dig att mejla info@bravura.se så hjälper någon i teamet dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: Sales Support, Sales, Salesforce, Nykundsbearbetning, sälj, säljare, rekryterare, heltid, Stockholm, startup, Linden-IT, LinkedIn, LinkedIn recruiter, LinkedIn Sales Navigator, CRM, SalesForce

 

Dela detta jobb

logo
Säljsupport / Sales Support till Linden IT

Bravura