saljjobb.se

logga

Samordnare inom kundsupport sökes till kund på Södermalm!

Företag Jurek
Ort
Kategorier
Utgår

2020-07-24

Ansök nu

Samordnare inom kundsupport sökes till kund på Södermalm!

Vi söker nu en engagerad och erfaren samordnare inom kundsupport till en myndighet i centrala Stockholm. Brinner du för att ge riktigt bra service och har ett flexibelt mindset? Har du även erfarenhet av från planering, samordning och uppföljning av kundsupport? Läs då gärna vidare!

Myndigheten erbjuder kunskap, nätverk och finansiering till företag och regioner så att de kan möta framtidens utmaningar. Myndigheten är nationell och har regional närvaro på nio orter runt om i Sverige.

Arbetsuppgifter:

I rollen som samordnande kundsupport kommer du att arbeta självständigt med att ge service till företag runt om i Sverige som behöver rådgivning. Arbetet kan ske på kontoret såväl som på distans men kräver att du är tillgänglig under hela sommaren. Vanligt förekommande arbetsuppgifter är:

• Samordning av kundsupport via telefon och digitala kanaler
• Strategiskt och taktiskt stöd för verksamheten
• Etablera rutiner och arbetssätt tillsammans med handläggning och andra berörda
enheter
• Planera, samordna och följa upp verksamheten

Vem är du?

Som person är du självgående, självständig och serviceinriktad. Du är van vid att släcka bränder som uppstår och är flexibel. Du har möjlighet att arbeta större del av sommaren. För att vara kvalificerad för tjänsten har du: 

  • Godkänd gymnasieexamen
  • Minst tre (3) års arbetslivserfarenhet inom kundsupport samt god vana att planera, samordna och följa upp kundsupport.
  • Goda kunskaper MS Office eller likvärdigt

Det är meriterande om du har erfarenhet från offentlig verksamhet samt erfarenhet av att strategiskt planera verksamheter inom kundsupport. 

Du erbjuds

Ett konsultuppdrag med omfattning på heltid 100% med start omgående och beräknas pågå till och med 2020-12-31, det kan finnas chans till förlängning. Du kommer att bli anställd av Jurek Rekrytering & Bemanning och vara uthyrd till vår kund. Vid frågor angående tjänsten är du varmt välkommen att kontakta konsultchef Elin Hellenius på elin.hellenus@jurek.se

Då urvalsprocessen och intervjuer sker löpande är du varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt via www.jurek.se.

Om Jurek

Jurek är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemanningslösningar. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, administration samt marknad och management.

 

Dela detta jobb

logga
Samordnare inom kundsupport sökes till kund på Södermalm!

Jurek