saljjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Saljjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Senior Account Executive

Ort
Utgår

2022-08-24

Ansök nu

Senior Account Executive

Kort om tjänsten

Vi söker dig som gillar att jobba tätt tillsammans med kunder och kollegor för att omvandla affärsproblem till systemlösningar som gör verksamhetsnytta. Fokus är att skapa långsiktiga kund- och affärsrelationer och vi ser gärna att du har mångårig erfarenhet av lösningsorienterad försäljning och gärna inom komplexa IT-system

Om verksamheten

Innofactor har det bredaste erbjudandet i Microsofts ekosystem med expertkunskap hos 500 anställda i Norden. I Sverige är vi 80 erfarna och engagerade kollegor som arbetar med intressanta och utmanande projekt inom Microsoft Dynamics 365, Office 365, Microsoft Power Platform, Microsoft Data & Analytics platform och Azure. Vi är en Microsoft Gold Partner i 15 kategorier och har fått utmärkelsen Microsoft Dynamics Partner, vilket vi är väldigt stolta över.
Vi jobbar tillsammans, hjälper och utmanar varandra och har roligt på vägen. Tillsammans bildar vi ett starkt team för att möta marknadens krav på innovativa och avancerade verksamhetslösningar. Vårt huvudsakliga uppdrag är att ge både organisationer och individer chansen att göra en skillnad i den digitala världen. Våra kunder befinner sig mitt i sin digitalisering och har ett stort intresse av förändring i form att förbättra och effektivisera sina arbetssätt. På så vis gör vi som konsulter/företag stor skillnad ute hos våra kunder. Arbetsmiljön är kreativ och dynamisk och det är viktigt att du som anställd får en bra balans mellan arbete och privatliv. Vi har våra lokaler på Drottninggatan mitt i centrala Stockholm.

Mer om tjänsten

I rollen som Senior Account Executive ansvarar du för utvecklingen av våra kunders verksamhet med hjälp av Innofactors produkter och då främst med Dynamics och Power Platform. Resultaten uppnås genom relations- och lösningsförsäljning till framförallt nya men även befintliga kunder. I ditt säljarbete samarbetar du med erfarna kollegor och experter från hela koncernen, men även med personer från Microsoft samt andra lämpliga samarbetspartners. Som Senior Account Executive ansvarar du för hela affären och driver alla moment från förfrågan till påskrivet kontrakt, vilket inkluderar att skriva offerter, skapa kalkyler, genomföra kundpresentationer, utforma och förhandla avtal, samt säkerställa en god affärsrelation. Du behöver vara trygg med att genomföra möten både fysiskt och digitalt.

Du ansvarar för att:
• Etablera och fördjupa långsiktiga affärsrelationer med kundernas nyckelpersoner genom hög närvaro och professionellt affärsmannaskap.
• Aktivt bearbeta och bygga upp en kundbas med nya kunder.
• Delta och aktivt driva marknadsaktiviteter (främst digitalt) för leadsgenerering och varumärkesbyggande marknadsföring.
• Skapa ett nära samarbete med Microsoft och andra partner.

Din profil

För att lyckas i rollen behöver du ha ett väl fungerande självledarskap, vara strukturerad och strategisk samt på ett engagerat sätt kunna driva säljprocessen genom hela resan från start till mål. Du har förmågan att förstå Innofactors hela erbjudande och omsätter teknik till affärsnytta för våra kunder. Ditt ödmjuka förhållningssätt skapar tillit och förtroende i dina relationer. För oss är det viktigt att du är självgående och tar egna initiativ för att nå de uppsatta målen. Vi letar efter en lagspelare då vi aktivt arbetar tillsammans, ofta i flera parallella affärsprojekt hos olika kunder.

Dina erfarenheter och kompetenser

•Minst 3-5 års erfarenhet av lösningsorienterad försäljning och komplexa IT-system med förståelse kring Microsofts lösningsområden M365, Dynamics365 och Azure Cloud.
•Erfarenhet att kommunicera och sälja större lösningar till kunders högsta ledning.
•Erfarenhet av att driva komplexa offert- och avtalsförhandlingar.
•Du uttrycker dig väl i tal och skrift både på svenska och engelska.
•Som person är du ödmjuk och trygg och har förmågan att skapa förtroende hos dina kunder. Självklart är du duktig på att lyssna på kundernas önskemål.

Ansökan

Välkommen med din ansökan genom att registrera ditt CV och din ansökan så snart som möjligt.
Urvalsprocessen sker löpande. I det här uppdraget samarbetar vi med Dreamwork och deras rekryteringsspecialister Bengt Lööw bengt.loow@dreamwork.se och Tobias Lindberg tobias.lindberg@dreamwork.se

Om Dreamwork

På Dreamwork jobbar vi med people management snarare än med traditionell rekrytering och bemanning. Vi anstränger oss hårdare för att matcha våra kandidaters personlighet med våra uppdragsgivares företagskultur. Vi har ett nära samarbete med LinkedIn och våra rekryterare och researchers är certifierade i LinkedIn’s Recruitermodul. Vi har två gånger utsetts till Gasellföretag av Dagens Industri och lika många gånger nominerats till EY:s ”Entrepreneur of the Year”. Dreamwork grundades 2006 och har levererat personallösningar på över 130 orter i Sverige, från Kiruna i norr till Ystad i söder. Vi är ISO-certifierade enligt ISO 9001.

Dela detta jobb

Senior Account Executive

Dreamwork Scandinavia AB