saljjobb.se

logga

Senior Content Manager till företag i restaurangbranschen

Företag Jurek
Ort
Kategorier
Utgår

2021-01-30

Ansök nu

Senior Content Manager till företag i restaurangbranschen

För vår kund i restaurangbranschen söker vi en övergripande ansvarig för företagets kommunikation i digitala kanaler. Tillsammans med e-handeln är de digitala kanalerna företagets viktigaste sälj och kommunikationskanal för merförsäljning, information och kommunikation.

OM ROLLEN
Utifrån företagets målsättningar, löpande analyser och grafiska profil, tillsammans med koncernkommunikation, e-handel och reklamproduktion, skapar du texter och innehåll för publicering i de digitala kanalerna. Du skriver alltifrån längre artiklar till kortare slagkraftiga texter, anpassad för någon av företagets många olika målgrupper.

ERFARENHET
Du är en mycket duktig och erfaren skribent som enkelt kan skriva ett reportage, en intervju eller en längre informationstext, men även kortare texter för sociala kanaler. Du har god vana av att skapa innehåll och publicera detta i sociala kanaler samt på e-handel och hemsidor. Du vet hur man publicerar innehåll och analyserar trafik med hjälp av Google Analytics och webbanalys och du har arbetat i något e-postverktyg och utformat nyhetsbrev. Arbetet sker på plattformen Intershop som e-handel/CMS som du får lära dig.

VEM ÄR DU
För att passa hos vår kund är du nyfiken och intresserad av att lära dig mer om restaurangbranschen och att förstå hur företaget på bästa sätt kan vara en samarbetspartner i de olika kundernas vardag. Du är en van och mycket trygg skribent, gärna med en bakgrund som journalist. Du är kreativ och bidrar med initiativ och förslag som utvecklar företagets kommunikation och uppnår målsättningar. Du är duktig på att samarbeta och lyssna på andra för att lära och utvecklas. Du har ett starkt kundfokus och kan skickligt anpassa dina texter för att passa målgruppen.

DIN ANSÖKAN
Varmt välkommen med din ansökan via länken nedan. Mer information om tjänsten ges av Jurek Marketing & Communication, lotta.kohler@jurek.se eller martina.alexandersson@jurek.se Vi kallar till intervjuer löpande så skicka din ansökan så snart som möjligt.

Dela detta jobb

logga
Senior Content Manager till företag i restaurangbranschen

Jurek