saljjobb.se

Logo

SENIOR KEY ACCOUNT MANAGER Arlöv / Stockholm / Göteborg, Sverige

Företag Hilti Svenska AB
Ort
Kategorier
Utgår

2019-06-06

Ansök nu

SENIOR KEY ACCOUNT MANAGER Arlöv / Stockholm / Göteborg, Sverige

Vad söker vi?

Då en av våra medarbetare går vidare till en annan tjänst internt söker vi nu en ersättare i form av en Senior Key Account Manager som med sitt driv och erfarenhet vill vara med att utveckla våra strategiska nyckelkunder. Detta är ett säljjobb som skiljer sig från mängden då vi erbjuder en kombination av högpresterande och samtidigt stödjande arbetskultur. Våra medarbetare kommer från olika bakgrunder med ett gemensamt engagemang för hållbar värdeutveckling vad gäller omsättning och lönsamhet.

Vilka är Hilti?

Är du ny i branschen kanske du inte har hört talas om oss. Vi förser den globala byggsektorn med branschledande verktyg, teknik, programvara och tjänster. Vi har en stolt historia, som byggts under 75 år, och ett starkt varumärke världen över, främst tack vare våra banbrytande produkter och exceptionella service. Med över 29 000 människor i över 120 länder är vi en perfekt plats för dig att visa oss vad du går för, när du utvecklas, växer och formar din karriär.

Vad innebär rollen?

- Du äger och driver affärsutvecklingen av ett urval av strategiska nyckelkunder
- Du skapar kundstrategier, aktiviteter och målsättningar för att utveckla affären och samarbetet med dina kunder
- Du planerar och genomför avtalsförhandlingar för att supportera din plan
- Du får en varierande vardag med allt från egna kundmöten och sambesök med säljare till analysarbete och strategiska beslut

Rollen ger en väldigt bred inblick i Hilti som företag och din förmåga att skapa ett nätverk både internt och externt är avgörande. Det ställs höga krav på resultat, dokumentation och att driva affärer ur ett affärsetiskt perspektiv. För att vara framgångsrik krävs det en förmåga att driva resultat genom andra, både horisontellt och vertikalt. Detta för att skapa nya affärsmöjligheter och bästa möjliga förutsättningar för kundutveckling. Denna förmåga kombinerat med viljan att skapa och utveckla partnerskap är central för rollen som Senior Key Account Manager på Hilti.

För denna tjänst är placering Arlöv, Stockholm eller Göteborg. Det förväntas att du är villig att resa regelbundet inom Sverige, upp till en övernattning i veckan.

Hilti Svenska AB har under flera års tid varit på listan för Sveriges bästa arbetsplatser. 2014, 2015, 2016, 2018 och 2019 utsågs vi till Sveriges bästa arbetsplats i kategorin stora organisationer.

Vad erbjuder vi?

Vi ger dig det fulla ansvaret för utvecklingen av din kundportfölj. Det innebär flexibilitet och frihet att fatta dina egna beslut för att leverera enastående resultat. Samtidigt får du i ett nära samarbete med ditt team och närmsta chef, kontinuerlig coaching och stöd. Hilti tillhandahåller en gedigen introduktion med utbildning såväl i Sverige som i England.

Du kommer i din roll att få en bred funktionell utbildning vilket öppnar massor av möjligheter för din framtida karriär hos oss.

Varför ska du söka?

Vi har en utmärkt blandning av medarbetare som vi tror ger mer levande, innovativa och produktiva team. Framgång på Hilti handlar om teamwork och förmåga, oavsett din bakgrund. Vi erbjuder ett brett flexibilitetskoncept med friskvårdsbidrag, friskvårdstimme,pensionsgrundande bonus samt andra förmåner.

Vi önskar att du:

  • Har värderingar som överensstämmer med våra; integritet, mod, teamwork och engagemang
  • Har relevant universitetsutbildning samt gedigen erfarenhet från Key Account Management eller strategiskt inköp
  • Har dokumenterad erfarenhet från större förhandlingar av produkter eller tjänster
  • Har erfarenhet inom pris- och avtalssimuleringar utifrån ett försäljnings- och lönsamhetsperspektiv
  • Självständigt kan projektleda större utvecklingsprojekt med intressenter från stora delar av organisationen

Passar du in på ovanstående profil, tveka inte att ansöka redan idag! Vi arbetar med löpande urval. Vid frågor om tjänsten vänligen kontakta Matthias Bayer, Head of Key Account Management, på 070-698 01 96.

Intresserad av att få reda på hur Hilti arbeta med mångfald och inkludering? https://careers.hilti.se/sv-se/om-oss/mangfald-inkludering

Dela detta jobb

Logo
SENIOR KEY ACCOUNT MANAGER Arlöv / Stockholm / Göteborg, Sverige

Hilti Svenska AB