saljjobb.se

Senior projektledare

Ort
Kategorier
Utgår

2019-06-07

Ansök nu

Senior projektledare

På Länsförsäkringar gillar vi projekt! Och vi gör massor! På enheten Kund- och kanalstöd fokuserar vi extra på kunderna och är en grupp projektledare som hjälper varandra att komma framåt i vår strävan mot marknadens bästa kundmöte. Spännande och utmanande projekt väntar om hörnet och nu behöver vi dig.  

Om jobbet 

Länsförsäkringar är kundägt och det märks i det vi gör. Vi ställer höga krav på att det vi skapar också blir bra för kunderna. 

Genom tidigare projektledarroller i större projekt förstår du vikten av lagarbete och du kommer ha stor nytta av din förmåga att styra dig själv och projekten i en föränderlig verksamhet. 

Som Projektledare på Länsförsäkringar hamnar du hos ett gäng som brinner för kundmötet. Vi är nyfikna och öppna för att testa nytt och har en stabil organisation i ryggen. Hos oss kommer du att jobba med projekt som möjliggör för Länsförsäkringsgruppen att komma ännu närmre kunderna och ditt första uppdrag blir att leda ett av våra strategiskt viktigaste och roligaste projekt och som involverar hela Länsförsäkringsgruppen. Är du redo att hjälpa oss att bli ännu bättre?  

Vem är du? 

Vi ser gärna att du har en akademisk examen eller motsvarande. Du har erfarenhet av att ha jobbat med områden som utgår från kundperspektivet t ex CRM, kundsegmentering eller liknande. Du har en lång erfarenhet inom området genom att ansvara för större projekt eller program. Du har arbetat i projekt som löper över flera verksamheter och affärsområden och har en förståelse för hur affär, IT och kundkunskap skapar värde tillsammans. Du har god kännedom och god erfarenhet av olika projektmetoder, processer och verktyg som finns på marknaden. Har du tidigare erfarenhet inom försäkring eller bank med kundprojekt är det meriterande.  

Ditt arbetssätt präglas av att:  

• Du är lyhörd, drivande och beslutsför, du har förmågan att se att affärsnytta- och kundkunskap hör ihop.  

• Du har förmåga att skapa förtroende och gott samarbete mellan kollegor och intressenter. 

• Du är kommunikativ och leveranssäker, är lösningsorienterad och driver projektet framåt genom att få människor att jobba tillsammans.  

• Du är strukturerad och tycker om att jobba agilt. 

Om oss 

Kund- och kanalstöd är en affärsenhet inom Länsförsäkringar AB som ansvarar för att skapa bästa möjliga förutsättningar i kundens olika möten med oss. Här får du kollegor som brinner för kunddriven utveckling. Du kommer att tillhöra avdelningen Utveckling som ansvarar för utveckling av Länsförsäkringars kundmöten såväl. 

Engagemang, tillit, professionalism och öppenhet är det som driver utveckling hos oss. I vår organisation leder återkoppling och uppföljning av dina prestationer affären framåt. Samma öppenhet som vårt starka varumärke står för strävar vi även efter internt. Mångfald värderas högt i vår verksamhet och vi lägger stort fokus på hälsa för att skapa balans mellan jobb och fritid.  

Mer information och ansökan  

Låter detta intressant? Då vill vi veta mer om dig! Vi arbetar med löpande intervjuer och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, så tveka inte att söka redan idag. 

Kort om tjänsten

Anställningsform
Tillsvidare 

Sista ansökningsdag:
2019-06-07

Arbetsplats
Stockholm 

Kontaktperson
Peter Svanfeldt 
Chef
08-588 42 819

Linnéa Niklasson 
Facklig representant Forena
08-588 413 81

Anna Sandqvist 
Kontaktombud SACO
08-588 416 50

Dela detta jobb

Senior projektledare

Länsförsäkringar AB