saljjobb.se

logga

Senior verksamhetsutvecklare till Orkla House Care AB i Bankeryd

Företag ValueOne AB
Ort
Kategorier
Utgår

2021-08-13

Ansök nu

Senior verksamhetsutvecklare till Orkla House Care AB i Bankeryd

ValueOne rekryterar en senior verksamhetsutvecklare till Orkla House Care AB:s fabrik i Bankeryd utanför Jönköping. Brinner du för att genomföra förbättringar och projekt utifrån ett strategiskt perspektiv i en global miljö är rollen som senior verksamhetsutvecklare som gjord för dig!

Orkla House Care AB ägs av Orkla ASA och är ett av bolagen inom affärsområdet Orkla Consumer and Financial Investments. Orkla House Care AB är en ledande leverantör av penslar, rullar och andra måleriverktyg. Dessutom levereras relevanta förbrukningsartiklar som maskering och slipmedel samt städutrustning. De största marknaderna är Norden och Storbritannien. De viktigaste egna varumärkena är Anza, Jordan, Harris, Spekter och Hamilton. Försäljningen sker främst via traditionella färghandlare och bygghandeln. Verksamheten har 1200 anställda och omsätter runt 1,5 miljarder norska kronor. Huvuddelen av produkterna är egenproducerade och distribueras via Bankeryd i Sverige och via Bromsgrove i Storbritannien. På Orkla House Care AB arbetar vi utifrån våra värdeord som är pålitliginspirerande och modig samt att vi står för mottot home to grow, där vi tillsammans hjälper varandra att utvecklas och växa.

Om rollen

I rollen som verksamhetsutvecklare ansvarar du för att driva kontinuerliga förbättringar samt större förändringar i enlighet med företagets strategiska plan. Du ansvarar även för att tillsammans med fabrikschefen implementera förbättringsprojekt samt säkra resurser och beslutsunderlag för genomförandet. Som verksamhetsutvecklare äger du processen runt drifts- och projektuppföljning. Arbetet sker i samverkan med fabrikschefen, övriga roller i fabriksledningen och externa resurser.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

  • Delta i ledningsgruppen för fabriken och där bidra och känna ansvar för hela enhetens resultat och utveckling.

  • Ansvara för att administrera drifts- och projektuppföljning.

  • Vara ägare av det samlade månatliga styrgruppsmötet för projektuppföljning och den vid var tid aktuella projektportföljen.

  • Utveckla produktionen i enlighet med Orkla Production System (OPS).

  • Vid behov som projektledare driva funktionsöversskridande förbättringar.

  • Stödja och administrera den strategiska planen.

  • Vid behov agera tillförordnad fabrikschef.

Erfarenhet och kompetens

Till tjänsten söker vi dig som har en relevant akademisk bakgrund inom supply chain, ekonomi, teknik eller liknande. Minst fem års erfarenhet från tillverkande industri är ett krav liksom erfarenhet från projektledning och verksamhetsutveckling. För att bli aktuell för tjänsten krävs också att du har jobbat operativt med förändringsarbete och har god förståelse för Supply Chain Management. Som person så brinner du för förändring och genomförande och vill nå goda resultat i det du tar dig an. Du är kommunikativ och serviceinriktad och trivs i en fartfylld miljö där du är inblandad i flera projekt med många kontaktytor. Utöver detta så kräver tjänsten att du är analytisk, strukturerad och noggrann. Vi ser det som meriterande om du tidigare har arbetat som managementkonsult och har kunskaper om Lean samt är certifierad i Six sigma.

Ansökan

Vi hanterar ansökningar och tillsätter tjänster löpande, så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt. Har du frågor om uppdragen är du välkommen att kontakta Marcus Ljung tel. 070 518 74 41.

ValueOne är specialister inom supply chain management, inköp och logistik. ​Vi erbjuder våra kunder tjänster inom tre affärsområden: uthyrning av inköp- och logistikkonsulter, rekrytering av inköpare och logistiker samt utveckling av företags supply chain verksamheter vad avser strategi, modell, metod, process, organisation och kompetens.

 

 

Dela detta jobb

logga
Senior verksamhetsutvecklare till Orkla House Care AB i Bankeryd

ValueOne AB