saljjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Saljjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

SEO-specialist

Företag Jula AB
Ort
Utgår

2022-10-14

Ansök nu

SEO-specialist

Jula erbjuder händiga människor ett brett och noga utvalt sortiment av produkter för hemmet, trädgården och fritiden till låga priser. Vi vill motivera människor att själva förenkla sin vardag och skapa sig ett aktivt och roligt liv. Jula finns idag i Sverige, Norge och Polen. Julas omsättning 2021 var 9,3 miljarder SEK.

Om rollen

I rollen blir du en viktig del av Julas satsning och lansering på den österrikiska och tyska marknaden. Ditt fokus kommer vara SEO-optimerat innehåll där keyword search, analys och copywriting går i linje med såväl sökbeteenden som bolagets kommersiella mål. Du arbetar aktivt on page, driver frågor inom SEO och samarbetar nära E-commerce Specialist för tyskalande marknader. Du rapporterar till E-commerce Manager och kommer i övrigt arbeta även med

  • Identifiera och implementera förbättringsåtgärder inom sökordsmarknadsföring

  • Genomföra sökordsanalyser och ge tydliga förslag på content baserat på sökbeteenden

  • Producera innehåll, text och optimera för organiskt sök

  • Proaktivt bidra med utvecklingsmöjligheter inom SEO för olika projekt

Din bakgrund

Du har genom tidigare erfarenhet samlat kunskap och trivs som bäst när du får producera innehåll optimerat för organiskt sök. Genom ett starkt intresse håller du dig uppdaterad om nya trender och beteenden samt följer det senaste inom branschen. Du ser SEO och anpassat innehåll som en nyckeldel av marknadsmixen och har samlat erfarenhet av att producera SEO-optimerad text som stöttar strategin onsite. I övrigt ser vi att du;

  • Behärskar det tyska språket obehindrat i tal och skrift

  • God kunskap inom CMS, Google Search Console och Google Analytics

  • Erfarenhet av textproduktion och god förståelse för seo-optimerat content

  • Är en energisk, positiv och kreativ person som trivs med högt tempo och delaktighet i olika projekt parallellt

Jula erbjuder

På JULA ges du möjligheten att med korta beslutsvägar vara med och påverka såväl ditt eget arbete som verksamhetens fortsatta utveckling. Du ansluter till ett satsande bolag med duktiga, engagerade och drivna medarbetare där företagskulturen andas teamwork. Medarbetarna är Julas absolut viktigaste resurs och tillsammans värnar man om hög trivsel och arbetar aktivt för ett välkomnande och inkluderande arbetsklimat med tydlig vi-känsla.

Placering & start

JULAs huvudkontor är beläget i Skara där tjänsten är placerad, rollen kan till stor del utövas på distans med regelbundna besök på huvudkontoret. Tillsättning sker enligt överenskommelse, gärna snarast.

Kontakt & ansökan

I den är här rekrytering så samarbetare vi med E-commerce Recruit. Har du frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Zophia Karlsson på zophia@ecommercerecruit.se eller 0709 - 367 040. Vi tillämpar löpande urvalsarbete och uppmanar dig att skicka din ansökan snarast för att säkerställa att den kommer med i processen. Vi ser med stort intresse fram emot din ansökan!

Dela detta jobb

SEO-specialist

Jula AB