saljjobb.se

Service Manager

Företag OOAK Relations
Ort
Utgår

2021-11-30

Ansök nu

Service Manager

Epicenter är Stockholms första digitala innovationshus. En kreativ mötesarena för snabbväxande digitala företag och storföretag som vill samarbeta, utvecklas och växla upp sin digitala affär. Medlemmar i Epicenter erbjuds allt från smarta kontor till innovationslabb, event och utbildningsprogram. Epicenter har 6000 medlemmar och finns i Stockholm, Oslo och Helsingfors.

Vad innebär rollen?

Våra medlemmar och gäster är vår första prioritet. Vi vill skapa magi i varje ögonblick, oavsett om det är litet eller stort. Som en del av serviceteamet ska du sträva efter att servicen och kundupplevelsen på Epicenter ska hålla världsklass. Detta gäller såväl vårt sätt att interagera med våra medlemmar som det sätt vi tar hand om och vårdar våra interaktiva miljöer. Du kommer att bli en av de mest centrala personerna i Epicenters ekosystem. Tillsammans med serviceteamet kommer du att vara ansvarig för att ständigt leverera den extra gnistan som lyfter våra medlemmar. Det kan vara allt ifrån att hälsa besökare välkomna, onboarda nya medlemmar, hjälpa till med konferensservice, evenemang, tekniska frågor, svara på e-post och hjälpa medlemmar med alla de tänkbara frågeställningar som uppstår i det dagliga arbetet.

Vad vi letar efter

Vi letar efter en person som strävar efter att gå den extra milen för våra kunder på alla möjliga sätt. En person som brinner för allt vad tjänsten innebär och har en naturlig känsla för service. Du är en lagspelare med positiv attityd som gärna löser alla sorters problem. För att passa bra med Epicenter-kulturen tror vi att du är ödmjuk, driven, öppensinnad, glad och har en talang för att upptäcka nya möjligheter.

Stämmer även följande in på dig?

  • Äkta intresse för att representera Epicenter i alla olika situationer och aspekter

  •  En genuin passion för service

  • Stark kommunikationsförmåga

  • Flytande svenska och engelska i både tal och skrift

  • Intresse för digitala innovationer och teknik

Kolla in och läs mer om Epicenter här! https://weareepicenter.com/

 

Dela detta jobb

Service Manager

OOAK Relations