saljjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Saljjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logo

Servicearbetare till Proffsmagasinets utlämningsavdelning i Kungens kurva

Företag PerformIQ
Ort
Kategorier
Utgår

2022-05-22

Ansök nu

Servicearbetare till Proffsmagasinets utlämningsavdelning i Kungens kurva

Servicearbetare till Proffsmagasinets utlämningsavdelning i Kungens kurva

Tjänstebeskrivning & erbjudande
Är du en problemlösare som tycker om kundkontakt? Är du en person som brinner för kundnöjdhet? Då kanske du är personen som Proffsmagasinet just nu söker till sin service- och paketutlämningsavdelning.

BESKRIVNING AV ARBETSUPPGIFTER

I rollen på Proffsmagasinet kommer du att arbeta på service- och postavdelningen där du tar hand om returmottagning, returhantering och returuppföljning.

• Paketutlämning
• Inkommande kundärenden via mail, telefon
• Ångrade köp, reklamationer, garanti och serviceärenden.
• Hantering och kontroll av returer och serviceärenden.
• Lagerarbete, postsortering
Rollen kan komma att innefatta tunga lyft därav är truckkort A1-B4 meriterande.

Personprofil
KRAV PÅ PERSON

Arbetet innefattar kundkontakt med både befintliga och nya kunder vilket gör att du som söker behöver känna dig trygg med detta. Du som söker tjänsten är social och utåtriktad med en förståelse service. Du tycker att kundnöjdhet är viktigt och bemöter andra professionellt och med glädje. Vidare ser vi att du som söker tjänsten är handlingskraftig och arbetar effektivt.

Vi värderar dina egenskaper högt och ser gärna att du har en bakgrund inom idrotts- eller föreningslivet. Berätta vilken aktivitet du utövat, på vilket sätt det har format dig som person samt hur du tror att detta påverkar dig i en roll som butiksmedarbetare.

Övrigt
Start: Omgående
Omfattning: Heltid
Arbetstid: Varierar mellan 06:00-16.45, vardagar.
Plats: Kungens Kurva

PerformIQ – rekrytering av personal med egenskaper från idrott/föreningsliv, Proffsmagasinet är vår samarbetspartner och vi hänvisar eventuella frågor om tjänsten till konsultchef Filippa Nielsen. Skicka in din ansökan redan idag då intervjuer sker löpande. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.

Företagspresentation
FÖRETAGSPRESENTATION

Proffsmagasinet är Nordens ledande E-handel inom verktyg och mätinstrument. Verksamheten bedrivs på webbplatserna Proffsmagasinet.se, Staypro.no, Staypro.fi samt Verktygsproffsen.se. Den primära målgruppen är företag då sortimentet består av produkter riktade mot den professionella användaren. Vi välkomnar även privatpersoner som vill köpa högkvalitativa produkter. Vi är ett team på ca 70 personer baserat i Stockholm, där vi har kontor, butik och lager. Med en tekniskt kompetent kundtjänst hjälper vi kunden att köpa rätt produkt till rätt användningsområde. Verksamheten är extremt expansiv och har sedan start vuxit med ca 50% per år. Idag omsätter verksamheten ca 450 miljoner kronor med god lönsamhet. I januari 2018 förvärvades bolaget av Ahlsell som är den ledande nordiska distributören av installationsprodukter, verktyg och förnödenheter.

Om PerformIQ
PerformIQ är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag med en unik profil. Vi erbjuder personal med bakgrund inom idrotts- och föreningslivet kombinerat med utbildning och arbetslivserfarenhet. Genom idrotten har våra konsulter utvecklat prestationshöjande egenskaper och därmed skapat rätt verktyg för att lyckas bättre i arbetslivet. Det är PerformIQ! För mer information, besök www.performiq.se
Sökord: Butik, post, service, lager

Dela detta jobb

logo
Servicearbetare till Proffsmagasinets utlämningsavdelning i Kungens kurva

PerformIQ